打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 打死亡戰,如說259,敵方照打的話是否不等照殺還是等下再殺

關閉 [複製鏈接]
幾條友向唔同既方向走:lol
你有馬沙咁快都搞我唔掂:handshake
回復

不等(因為人少,會被逆轉)
回復

259呢D無聊野...冇野搵野搞
你有能力就放生佢等259...佢即使打你佢都係冇錯...但你唔好怨人
冇能力就打啦唔該...你搵成隊人既勝利較飛..........
回復

259呢樣野,如果我係可能會輸果方
講真,我唔會停
因為就算要輸,我都要難睇咁輸,我會掙扎
就算259,sd都係對戰緊
就算要輸,我都唔會停,我要掙扎
就算你打左259,我知我可能會輸,但係我都可能有反勝既機會
我唔會停止我既攻擊,我既炮火
因為反擊就是向勝利行出的第一步
就算你地有4部機,我得返一部,我都會全力閃避攻擊你地
我唔會259因而停係到俾你地射我會心或打爆我
我會用盡我最後既機會,打落你地幾多部就幾多部
因此我反勝你們,就因為我唔會向人低頭,
259?留返俾你輸個時啦
259?要我認輸?
259?不如打叫我認輸
259?只是一個為經驗和金錢而打出黎既三個數字
259,我係唔會理你既
為我有我既專嚴,我有我自己既一套
如果見到259唔停係到個d人,果個可能就係我
冇錯,我就係259唔會停,係到仲打你地反擊,垂死掙扎既人
anguswhl
回復

其實我成日見到有個情況係..其中一隊有4個或者4命, 但入面有一兩個可能已經無乜血,
敵隊就得番一個,  禁就有人叫259...即係我心諗..輸硬架? 禁快要停手?

答番你個POST,  我會殺左佢, 多數睇情況,如果佢真係不停殺既話會出手,個少少經我無所謂
回復

最初就迴避下先,如果佢連打左超過10秒就秒左佢
回復

不如我問你,如果得番你同敵人各1命,時間仲有1分鐘,咁少血D果個有無理由要企係度比佢打?
回復

錢經事少~FACE事大~你比人打你會唔會還拖@@?

我個人就無咩所謂2唔259既-.-G之嗎~大把唔志在  唔259幾唔閒 但總有D契弟打完259之後佢OR佢隊友係度繼續打

OK唔緊要~你郁我咪還拖囉好正常  唔259姐-.-但唔好完場出黎之後嘈人唔259囉  呢D講多句都多餘 送客等佢搵第2個場囉
回復

不聽驚告者~秒!
講完259肯停手就等多陣囉
唔會CHEAP到咁下麻~
想羸完比人踢開心D?
回復