gm可以做野未? 封得玉b帳未? 你唔做野我做野0 0

查看數: 6714 | 評論數: 33 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 15-8-2012 18:24

正文摘要:

e2日玉b,弦琴音符等等既人都係獵戶出現, 掛機?比人帶升?原來唔係,係想引死人 相信好多玩家都受影響,但係我地可以點做呢0 0?同gm講,ok,冇問題 之後gm就冇所事事,咁唯有盡量搵d野做下,發洩下0 0 經過,我,同幾個朋友,係 ...

回復

lolo'b 發表於 22-8-2012 01:29:15
支持老公 推推推~
jackie126p 發表於 18-8-2012 15:12:42
封接精不同封引怪
封按精會牽連祖宗18代, 成個島99.99%人
封引怪就得小貓3,4隻
俾你揀你會揀邊個
...
雪貓 發表於 18-8-2012 04:36

係ga,封按精=個排行榜洗唔洗重新排過d手動玩家@@
雪貓 發表於 18-8-2012 04:36:02
GM既工作就係應該維持一隻ONLINE既平衡, 令到所有玩家有平等既權益
Owen仔仔 發表於 17-8-2012 13:16

封接精不同封引怪
封按精會牽連祖宗18代, 成個島99.99%人
封引怪就得小貓3,4隻
俾你揀你會揀邊個
jackie126p 發表於 17-8-2012 17:27:35
佢要封埋我都冇辨法ga啦0 0
冇話偉唔偉大ge
s031187 發表於 17-8-2012 16:56:27
嘩....好扌然偉大
jackie126p 發表於 17-8-2012 13:43:25
GM既工作就係應該維持一隻ONLINE既平衡, 令到所有玩家有平等既權益
Owen仔仔 發表於 17-8-2012 13:16

冇錯,你岩左,如果gm要封,請封我隻 神奇的小子 因為我又引死左玉b
   不過如果係咁既話,我完全冇唔開心, 小左我一隻ac,但係可以救番5個ser既人
   真係值得
Owen仔仔 發表於 17-8-2012 13:16:05
我支持對玉b作出懲處
我覺得就算唔封佢ac都要del佢角, 永久復唔返角.
幾年前 岩岩出雪狸貓溫泉個陣, 有個bu ...
TseFungWa_ 發表於 16-8-2012 19:22

GM既工作就係應該維持一隻ONLINE既平衡, 令到所有玩家有平等既權益 <--如果系平衡的 請先GM封左按精先 一尾嘈嘈 如果你系人手升 你就唔會甘易比人引死啦
不過佢都引死人都系不對
如果GM封玉B AC 甘樓主你都要封 因為你都有引死佢
TseFungWa_ 發表於 17-8-2012 12:29:46
算數- -gm屎忽痕先會封人,所以冇用- -
jackie126p 發表於 17/8/2012 12:08 AM

-______- 唉... GM可能跟本都唔想理~ 可能佢覺得我地而家只係D玩家私化恩怨掛~
jackie126p 發表於 17-8-2012 00:08:43
我支持對玉b作出懲處
我覺得就算唔封佢ac都要del佢角, 永久復唔返角.
幾年前 岩岩出雪狸貓溫泉個陣, 有個bu ...
TseFungWa_ 發表於 16-8-2012 19:22

算數- -gm屎忽痕先會封人,所以冇用- -
快速回復 返回頂部 返回列表