查看: 22245|回復: 253
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] (不可一不可再)終於EX左近1857個中的V2ab(向G1說忽)

[XXX]有冇好心人可教我幸運扭蛋方法?如用方法扭到必定報答。[XXX]

唔係唔肯買方法,而係太多選擇,怕買左等如冇買...

又再一次扭足錢都冇機玩...

---------------------------------------------------------------------------

自從之前近千七抽唔中後, 每次維護後就抽100粒碰下運氣,

上週100粒化灰...終於係所有收集獎完結ge今個星期、岩岩Lunchtime ge 時間57粒-6中左。

另附上14號晚上OT時2XX粒中的EX-S

咁就冇左半部相機...

以示不快, 呢部機我會掛機掛到EX前都唔會用, 除間中手痕外唔再手打SD至2013。

UPDATE...第一部一場都冇落手打過ge EX機體,第一部EX左都仲係覺得唔開心ge機體:

總結:

以後除左有滿額直接送機活動外, 一定唔會再抽"幸(?)運(?)"扭蛋GAY!!!
回復

回復 1# btbeb

搵下人幫抽會好d
回復 支持 反對

我抽左160個就中了~~`

回復 支持 反對

認真講方法呢家野見仁見智
佢真係出比你你抽一粒都中,真係唔出你抽1000粒都唔中
一切睇運
回復 支持 反對

你最好搵d岩岩過左熱鬧時間既去抽
同埋你真係要係多人時間抽既,係好考人品同運氣(當然,遇到v2ab既機率都好緊要)

同埋交易區既方法我唔覺得有乜用
佢地講就話(增)加機率
但係佢地又點知道係(增)加左個機率...邊到有得睇
係冇的.....

來來去去唔係話對戰頻轉ser就係等幾多秒抽一次
回復 支持 反對

p m e d
回復 支持 反對

方法呢家野就好似信仰一樣,
你信就覺得有,唔信就冇

到最後,我信自己既運氣
回復 支持 反對

方法呢家野就好似信仰一樣,
你信就覺得有,唔信就冇

到最後,我信自己既運氣  ...
199xabc 發表於 14-11-2012 14:27

其實方法真係廢UP
你點肯定到出呢部機係因為係跟足左黎做先
回復 支持 反對

多謝武士pm及樓上各位回覆...今晩放工可能再試試抽100個吧...再唔中就自封ac一個月再算了...灰到唔想玩...

講起代抽...由於ac花了很多心血經營,承受不起被爆ac的潛在風險呢...
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對