打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 抽G自定的經驗分享: 如何應對愈來愈低的機率?

睇運姐,你好彩既一下中
唔好彩既紫字第5下先中
回復 支持 反對

我一向都好少用咭抽, 其實是撞手神, 人品問題

007, GP03 黃字中

亞路, 沙煞比 紫字中

...
dragoonkwok 發表於 11-12-2012 13:27

我試過白字中智天添, 應該踩住好多屍骸!
紫字係幾次必中, 即係等於抽幸運400次都唔中, 就送一隻俾你!
亦係代表你的機率(你話係人品)低到貼地.
回復 支持 反對

睇運姐,你好彩既一下中
唔好彩既紫字第5下先中
無名小卒=] 發表於 11-12-2012 13:44

如果SD的機率係隨機(random)的話, 真係只能靠運.
不過你只要花D心機, 做多D實驗和紀錄,
就知道SD的機率是虛擬隨機(pseudo random),
包括所有抽蛋,木瓜,OC...等等, 你OC得多都知架,
除左靠運, 了解虛擬隨機的規律都好有幫助.
回復 支持 反對

我試過白字中智天添, 應該踩住好多屍骸!
紫字係幾次必中, 即係等於抽幸運400次都唔中, 就送一隻俾你!
亦 ...
唔恨得咁多 發表於 11-12-2012 13:50

白色中, 你呢隻白色曱甴
紫字中果排真係黑仔
回復 支持 反對

我覺得真係講運氣
上次七劍00  Coins (用300個)+ 30萬G都唔中..
最後活動送多10萬G再抽先中-_-
最近sr 智天第2定3次中(白字)
回復 支持 反對

白色中, 你呢隻白色曱甴
紫字中果排真係黑仔
dragoonkwok 發表於 11-12-2012 14:10

我都覺得白字中係死好命啫, 如果你有策略去抽的話,
應該可以避免紫字的悲劇. (前題係G1不再大幅下調機率)
不過一出新機, 唔係個個人都有耐心去有策略咁抽.
回復 支持 反對

我都覺得白字中係死好命啫, 如果你有策略去抽的話,
應該可以避免紫字的悲劇. (前題係G1不再大幅下調機率 ...
唔恨得咁多 發表於 11-12-2012 14:52

之前玩木瓜玩晒G幣, 唯有日日打完日任去抽
回復 支持 反對

如果SD的機率係隨機(random)的話, 真係只能靠運.
不過你只要花D心機, 做多D實驗和紀錄,
就知道SD的機率 ...
唔恨得咁多 發表於 11-12-2012 14:04

理得佢咩機唔機率姐?
我有運既,一下都上左,冇運既,就爆足咁多部先上到
難聽D講句,比人汁左OC都得嫁係咪先

仲有,我冇咁多心機,無咁多時間去做咩實驗去了解佢係咩規律
反正中就中唔中就唔中
你知左規律都唔代表中硬
正如你用左幸運扭蛋果D方法,咩計周期
可能中左只係你-6唔關方法事,
咁如果你唔中呢?

其實你係唔係試過去做扭蛋機率?
我想問你點樣去測試去了解佢既規律

贈你一句命裡有時終須有,命裡無時莫強求
一齊都係運而已
回復 支持 反對

理得佢咩機唔機率姐?
我有運既,一下都上左,冇運既,就爆足咁多部先上到
難聽D講句,比人汁左OC都得嫁係咪 ...
無名小卒=] 發表於 11-12-2012 15:59

不如又用番OC做例子, 你既然知OC會比人執左(一個好簡單的,非隨機的規律),
你OC一批機時, 都會快手D, 費事比人執左, 或者揀D靜既時間OC啦!
你會唔會真係完全唔理咩規律, 盲亂OC?
而且懂得應用愈多規律, 機率自然愈高! (但冇人包生仔既!)

至於你問我"係唔係試過去做扭蛋機率?"和"點樣去測試去了解佢既規律",
單單用近期的SR智天做例子, 我已經抽左4隻, 今個月應該會再增加...
我諗我都抽得算比一般人多卦!? 愈多做實驗和紀錄, 愈接近事實.

最後我都想贈你一句, 出自毛澤東語錄: 沒有調查研究就沒有發言權
回復 支持 反對

感謝分享

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
leungyl -10 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對