打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 國服SD敢達要G變革了!

hk出到某部s機戈時都一定要更  因為版本問題 如果唔係又會bug....
回復 支持 反對

禁ew重的風氣要來了喔
回復 支持 反對

大哥..研究所都未有既HKF
幾時先有機會可以試下G改革..=.=
回復 支持 反對

五:機體成長系統 1.取消原機體等級命名,改為1-12級並追加EX等級。   2.降低機體升級所需的經驗值。讓等級不再稱為一種負擔,而是讓玩家更多的投入到遊戲的樂趣本身。

收啦 g改革前一部ar能天7劍 升一部特1 新兵1400  
士兵3200  老手4400 王牌2600 =升到特1共 11600 經驗

g改革後lv1新兵,1400 士兵lv2,3200        
老手lv3,4400         王牌lv4,2600  = 11600+特1 lv5,2000        特2,2000
特3LV72000 =共17600經驗 死智障韓廠

g改革前 升特1合機 11600 經驗 g改革後17600經驗
11600變成17600=降低機體升級所需的經驗值。讓等級不再稱為一種負擔 <這是 天才作出來的遊戲吧
你在向我反映你的智商? 如果唔係我窮 剛出ps3太貴 遊戲貴 sdgo有改機時代 有刷對戰
任務 對戰補償值?

擺明同d的人 用g幣抽s機材料合機的人 講 你要部機 一係給錢 一係同你做勞工做死你

錢 我好多錢啊 時間有就有 不過好低能 打online game升機好像變同你係血汗工廠打工啦
回復 支持 反對

大哥..研究所都未有既HKF
幾時先有機會可以試下G改革..=.=
DreaminForMj 發表於 8-5-2013 01:06

研究所國服都冇應至少國服有先到我地
回復 支持 反對

G改是遲早的事.
因為之後韓服的patch是以G改的.
如果不G改,會可能對應不到.
不過大前提是HK服還存在.
回復 支持 反對

G改是遲早的事.
因為之後韓服的patch是以G改的.
如果不G改,會可能對應不到.
不過大前提是HK服還存在. ...
huqihua 發表於 8-5-2013 15:48

G改一定要,因為之後出個D機冇左屬,唔通G1自己SET屬?
回復 支持 反對

老實講, 只想改走 克屬攻防加成 同埋OC

最好大部分機體再減攻, 浮炮不能穿牆

就以上了
回復 支持 反對

回復 27# arthur2012

沒記錯的話,好像只改了沒傷害加成,但還是有明顯的分類.
他分遠中近,假如G1真的夠姜,他還可以繼續玩他的包剪揼.
回復 支持 反對

希望港服都快d G改喇 haha.
回復 支持 反對