查看: 6156|回復: 46
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 今期的消費又倒退回數年前的水平吧?

廢話不說, 直接進主題

1) 7月消費獎賞
現在只要於指定時間內消費指定M幣數量即可獲得大量的回饋哦,記得把握時間了!
活動開始時間:2013年07月30日 14:00
活動結束時間:2013年08月16日 23:59

回饋項目一:消費滿100000M幣
獎品:(SS)屠龍型墮天使高達(強3/等級7)+(AS)高達AGE-2 雙槍型(強3/等級7)+(AR)能天使高達R2(強3/等級7)+(BR)沙漠高達(EW)(強3/等級7)+特裝點數強化卡x20 +5000經驗值膠囊(滿)x20+副官L(14天)

回饋項目二:消費滿70000M幣
獎品:(AS)高達AGE-2 雙槍型(強3/等級7)+(AR)能天使高達R2(強3/等級7)+5000經驗值膠囊(滿)x10 +副官L(7天)+特裝點數強化卡 X20

回饋項目三:45000M幣
獎品:(AR)能天使高達R2(強3/等級7)+5000經驗值膠囊(滿)x10+特裝點數強化卡 X10

回饋項目四:25000M幣
獎品:(BR)沙漠高達(EW)(強3/等級7)+1000經驗值膠囊(滿)x20+特裝點數強化卡 X10

再遠的充值獎不說, 就說上個月的
活動開始時間:2013年06月18日 14:00
活動結束時間:2013年07月05日 23:59

回饋項目一:消費滿99999M幣
獎品: (SS)自由高達(流星號)(強3/高級/永久) + (SS)正義高達(流星號)(強3/高級/永久) + (AS)迦迪薩(希琳專用機)(強3/高級/永久) +(AR)V Dash高達Hexa(強3/高級/永久) +(B)威達(尼奧專用機)(強3/高級/永久)+5000經驗膠囊(滿)x10 + 1000經驗膠囊(滿)x10 + 特裝點數強化卡 X20 + 副官L(7天)

回饋項目二:消費滿80000M幣
獎品:(SS)正義高達(流星號)(強3/高級/永久)  + (AS)迦迪薩(希琳專用機)(強3/高級/永久) +(AR)V Dash高達Hexa(強3/高級/永久) +(B)威達(尼奧專用機)(強3/高級/永久)+1000經驗膠囊(滿)x15 + 200經驗膠囊(滿)x15 +特裝點數強化卡 X10

回饋項目三:消費滿45000M幣
獎品:(AS)迦迪薩(希琳專用機)(強3/高級/永久) +(AR)V Dash高達Hexa(強3/高級/永久) +(B)威達(尼奧專用機)(強3/高級/永久) +1000經驗膠囊(滿)x10 + 200經驗膠囊(滿)x10 +特裝點數強化卡 X10            
回饋項目四:消費滿25600M幣
(AR)V Dash高達Hexa(強3/高級/永久) +(B)威達(尼奧專用機)(強3/高級/永久) 1000經驗膠囊(滿)x5 + 200經驗膠囊(滿)x5+特裝點數強化卡 X10

原來的消費約$256元送一A一B, 今月的變成一B
原來的消費約$450元送二A一B, 今月的變成一A
原來的消費約$800元送一SS二A一B, 今月的變成消費$700元送二A
原來的消費約$1000元送二SS二A一B, 今月的變成一SS二A一B

很明確的看得出來,G1既策略除左係加價, 同時都係想玩家去消費$1000元
想要齊數部新既A,B機, 冇問題, 1000元謝謝你
只想要部新B機, 一係消費250幾蚊, 一係就消費1000幾蚊, 如玩家很想要部新B機但又沒能力
消費上千, 那麼只能消費250幾蚊, 消費多D分分鐘會冇埋部B機  (笑,即係G1間接逼玩家入少D點)

2) 其他項目直接間接加價
如新出的2台SR機, 一部放係不幸蛋, 另一部放係三抽一的包 (以前出既新SR全部直接放入M自定,實中,而家? NO WAY)
新出的S機,不幸蛋, 而且取消抽滿400次送機
新出的SS機,不幸蛋, 取消抽滿幾多百次就送機

可能會有人講, 其實G1今次再次大幅度加價, 都係因為什麼什麼什麼, 其實都是梁振英的錯等等.

老子也懶得解釋了.就解決1個問題先,就1個甘大把, 到時你再加10倍我都懶得理佢

i) 伺服器還是堅持使用全港速度最"快"的伺服器,g改後還是死ser, g改後稍多些人還是很卡, 如變形卡2秒等等

話說我有朋友本月因事上G1(佢既私事就不表) ,佢上到去, 就見到G1既人工作時間在打私人遊戲(係打緊機玩緊而唔係測試緊某D野)

可能我朋友時運低, 其實G1既員工根本就冇打緊私人遊戲, 一直努力為各玩家做緊野, 佢所見到既不過是某些好兄弟, 我堅信此點

按慣例利申先... 我已經消費過千元, 所以我一定齊機, 佢後面點改都影響唔到我,只不過睇唔過眼出句聲
回復

250果隻b你肯等木瓜就總有一天會有~
錢係你手~買唔買點係你既自由
回復 支持 反對

規定要比你呀?大把game無消費獎賞啦~!!
(G1既員工根本就冇打緊私人遊戲)<有邊個打工唔會蛇王????
有得比你打機你唔會去打???未講笑啦
回復 支持 反對

今期經驗膠囊多左.只係D機倒退左小小姐(原來的消費約$256元送1000經驗膠囊(滿)x5 + 200經驗膠囊(滿)x10 +特裝點數強化卡 X10.今期1000經驗值膠囊(滿)x20+特裝點數強化卡 X10
回復 支持 反對

如果對比返上個月又真係少左D,之前我都係凌講過,G1真係唔識做生意,要吸引人肯洗錢,要比D希望(NOT假希望)比玩家,係真係中到靚機/買到靚機,而唔係漫無目的咁樣抽,佢咁搞法以后要沖點真係要諗過先
回復 支持 反對

250果隻b你肯等木瓜就總有一天會有~
錢係你手~買唔買點係你既自由
justiny 發表於 6-8-2013 15:17

係阿...所以即使李加成旗下既百街 不停加價, D樓又不停加價

錢係你手, 買唔買係你既自由

你可以選擇出街食, 更加貴
你可以選擇訓街, 或者買唐樓同D鳳姐一齊住

有些人講野轉左彎講: 冇人逼你係香港買樓阿
有些人講野轉左彎講: 冇人逼玩家入點消費阿

以上非針對你, 而我也認同很多時候可以等
回復 支持 反對

規定要比你呀?大把game無消費獎賞啦~!!
(G1既員工根本就冇打緊私人遊戲)
132132741 發表於 6-8-2013 15:21

係阿, 大把GAME既SER 都比G1既慢

而且大把GAME同埋做ONLINE GAME既公司執左

對比D已經執左破左產既公司, G1算非常非常成功的

這樣講, 我突然覺得你講得好岩....

G1, 簡直就是完美的
回復 支持 反對

今期擴充卡多左經驗膠囊多左.只係D機倒退左小小姐(原來的消費約$256元送1000經驗膠囊(滿)x5 + 200經驗膠囊( ...
pck1999 發表於 6-8-2013 15:23

雖然唔關我事(因為我消費上千齊機)

但機的倒退十分嚴重,你看看700元或以下的消費, 送既機少左大半(見#1),之前消費$450送2A1B, 而家消費$400幾才一部A機

同埋而家既經膠及擴充卡因為G改補償而變得不太值$  (不過多左當然對大家都好^^)
回復 支持 反對

自從冇左128送機消費獎之後 我就無視左個消費獎
一隻online game 對我來說不值得一個月花1000蚊, 用呢d錢買d實體物品仲實在同開心

更何況係呢隻又lag又多bug公告又錯客服又hea的遊戲
回復 支持 反對

個ser仍然delay 2秒以上
回復 支持 反對