打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對298 hkd會場限定包有小小感想

回復 50# pck1999

go點基本上你只要有$$就可以買到你想要ge數量,而會場限定版並不是無限量供應,故此珍藏度比較高(個人角度),因而小弟認為兩件是不能作比較的
回復 支持 反對

咁不如我比錢佢,佢就咁比個號我入算吧!(最環保)
回復 支持 反對

回復  pck1999

go點基本上你只要有$$就可以買到你想要ge數量,而會場限定版並不是無限量供應,故此珍 ...
chancarter 發表於 12-8-2013 00:42

每一個公司都有唔同點數.但有D公司個包裝會有個盒以作為宣傳.我不知到他們這樣是好定不好.但GO點就得番張紙.可能有人不知到.GO點以前係一張卡.開張點果時係幾開心.用個1$不斷...(童年回憶) 現在得張紙.開都唔洗開.就入點. 環唔環保我就理唔到.這小小事就唔好理他.G1唔係個個都理到.反正做咩都會有人反對同支持.(有人認為得張紙仔無問題.有人認為無個盒就有問題.G1個個都要理?理你地就要出幾百張不同紙.卡同盒點?理得一個就理唔到第2個.你明嗎?)打機最重要係咩?都係想玩得開心姐.G1這樣都好平常姐.

.
回復 支持 反對

限定包,人人希望中封面上的sr獄天,那當然就會有人中有人吾中,而本人也想碰碰運氣,
睇下自己中吾中la,以 ...
chancarter 發表於 11-8-2013 02:00

少年啊! 虛擬野還是環保點吧, 要個盒泥做乜春, 救救地星吧 :o

其實咁不如出張有機體圖案資料的SD咭仲好睇啦, 又可以比玩家收集, 加強賣點, 營運要掙錢就要用腦

回復 支持 反對