打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] [極醜惡] 街場尉級食甜筒

你UP乜GO呀
點解要用新AC黎發文?
回復 支持 反對

其實你覺得自己咁勁咪去HF玩囉
回復 支持 反對

你“走位“唔岩想知閣下又有冇比人請食甜筒?
回復 支持 反對

樓主不要太滾動~
回復 支持 反對

點解我唔明佢講乜嘅[adore]
回復 支持 反對

點解我唔明佢講乜嘅[adore]
kaiant1001 發表於 20-8-2013 23:10

見#26,27  佢可能太火表達故能力不足,請見諒

見住你同人嘈啦......ABC房你用 AS ZZ 阿........

RAN房, 連續4,5場都冇同你一隊, 連續4,5場你那邊都俾我個邊大炒, 幾乎場場等259

中間就見你同人嘈交,,,,嘈乜冇注意
大意係話隊友廢, 連行路都唔識

可能因為你太多口水
最後某房主踢左你

我就食住花生睇戲

PS:此房一半校一半蔚, 好似有一個紅星, 本身開開心心玩緊,大家吹吹水亂玩冇認真
講講笑冇野, 係某人聊交嘈先
回復 支持 反對

JUST FOR FUN
GAME黎何必咁認真,輸咪輸,唔識走位咪唔識,又唔係職業玩家,求其玩下咪算。 ...
無名小卒=] 發表於 18-8-2013 23:59

我有"幸" 同樓主一齊玩

首先ASZZ 呢部以甩彈同超視炮為主既機係唔係技術機唔討論,
樓主技術也不討論 (雖然我同佢一隊輸多, 但佢在我對面, 我就嬴多,可能佢大方讓波)

不過樓主發言之前, 8個人的房, 基本上都係校尉, 大家邊玩邊吹水, 輸嬴都冇所謂

之後某上士(樓主) 就嘈隊友唔識留命同埋唔識走位, 將一個開開心心既HEA玩場變成罵戰場

後面佢地點嘈我都懶理, 反正見到樓主不停輸,場場輸都有理由

不過樓主就認真當黑, RAN房幾場都撞正我同其他校級隊友一齊, 加上佢語氣問題令我隊友認真左故意大炒佢

最後佢一路輸一路嘈,俾某位校級房主踢左了

回復 支持 反對

一句講晒其實拒是咪發脾氣?
回復 支持 反對

圖都冇張學人開po?
回復 支持 反對

圖都冇張學人開po?
199833 發表於 21-8-2013 15:03

佢都有講出事實, 不過講D唔講D

大約事實在我回覆的#27,#28

當時我也沒影相, 甘小既一件事俾某位假新(老手)記住甘耐仲要POST埋上來論壇

何必呢

我也不想再提了

不過那時樓主俾房主踢走後, 大家都冇再討論過你, 還是開開心心的玩, 7個人都對輸贏冇所謂

其他人(包括我)同技術麻麻既尉一隊玩米又係甘

我個隊友用孔明, 企位企正超視位再後D, 有部BR 死神EW正面埋佢身, 佢仲係度行行企企, 我都落力救隊友

人地BR死神知佢冇料專斬我, 我死左最多米打一句: 孔明米企超視位阿@@  

如果說部分尉級玩得差仲要唔認輸係 [極醜惡]

那麼樓主這類老手算什麼?

只能說

我同其他老手都唔介意隊友廢, 你仲介意D乜?
回復 支持 反對