樓主: gundam13579
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 有關前Falcons會員battleno網上欺凌事件(最後更新於3/9)

關閉 [複製鏈接]
battleno不知道是誰
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 23# falz-狄奧

不 要
回復 支持 反對

請各位減少不必要回覆,另外如果樓主認為可以閉帖可以PM版主
回復 支持 反對

藤星 發表於 3-9-2013 01:20

回你回埋討伐軍既人兄~~~

成團人俾一個人網絡欺凌..
段片講乜我唔知道, 也不想知道, 不過我認同那個battleno第一步是做錯的
樓主等人聲討佢, 逼佢收回言論或片我也認為沒問題..

有D會公布地址, 公布受害人圖片, 學校/工作單位 等等
這才是網絡欺凌...........

而你地做埋D近似網絡欺凌既野
又算是什麼???只能說是90步笑100步吧
回復 支持 反對

呢d刀叫網上欺凌。。。赤騎嗰d叫咩
回復 支持 反對

回你回埋討伐軍既人兄~~~

成團人俾一個人網絡欺凌..
段片講乜我唔知道, 也不想知道, 不過我 ...
雷臣 發表於 3-9-2013 10:31

笑而不語,一笑置之算啦
回復 支持 反對

笑而不語,一笑置之算啦
藤星 發表於 3-9-2013 14:00

佢地已經唔止一次在樂古上搞事了, 上次某人因為在YOUTUBE 俾人串左2句, 就搬晒D 野上樂古度嘈..

但其他人串佢, 更過份既 佢又可以當冇事

都係個句啦... 成日話人地上網蝦佢地, 串佢地, 正一衰人..

但自己用反一D相對 平靜既言論去明串暗串反人地, 那又算什麼?

打機打成甘.... 我係新手都唔敢入來玩啦  家陣文革批鬥阿....?
回復 支持 反對

藤星 發表於 3-9-2013 01:20

請關帖,本會已經不會追究battleno,而且不想愈搞愈大
回復 支持 反對

請關帖,本會已經不會追究battleno,而且不想愈搞愈大
gundam13579 發表於 3-9-2013 16:05

對阿... 關貼吧

以後請不要再搞呢D無聊野啦~.~

PS:話說KICK AXX 2 幾好睇
回復 支持 反對