打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他情報] 追數, 估下g1幾時補數

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 6amp%3Btypeid%3D357

我記得第一次某個post有寫消費到8月31號~之後唔知佢地官網依家偷改返9月6唔排除佢地記錯
回復 支持 反對

經過今次件事, 我諗大部份一直支持SD既玩家, 唔會再比錢玩囉, 我已經係指定日期內消費左45000M啦, 一上見到 ...
hunterxwong 發表於 10-9-2013 23:32

你睇下另一個POST G1直頭屈反玩家, 話玩家冇消費過, 而且受害人唔止一個

所以點解SD越來越少人玩, 而且肯俾$既人越來越少, 好大原因在G1

之前見過某D ON8+1 樂古會員話G1送既野係免費既, 就算改口唔送都冇問題

笑死人了
回復 支持 反對

我玩了沒多久(有4-5個月吧)可以PM我嗎?
苟且難偷生 發表於 10-9-2013 23:54

已PM
回復 支持 反對

我記得第一次某個post有寫消費到8月31號~之後唔知佢地官網依家偷改返9月6唔排除佢地記錯 ...
justiny 發表於 11-9-2013 08:53

佢本身消費獎係寫住消費到8月31號, 即係只有幾日既消費日期

之後官網公告改反做9月6號

如果每次更新只有3日左右既消費期, 我估D玩家真係彩佢都傻
回復 支持 反對

入點=撲火
回復 支持 反對

不如計利息,每日10000G
回復 支持 反對

啦, 今次到我中招了, 今日岩岩忙完展會反來, 開部電腦上sd睇下派左獎未

點知只收到儲機獎但關於消費獎方面 ...
雷臣 發表於 10-9-2013 20:31

去信 客服 的同時出電郵去 csjz@gameone.com, 仲有版主的追數貼, 版主&GM已補齊圖比我啦!

去 24cards 用 pps過數買 450/800/2000點 都有得平少少 (其他點數就冇得平或會貴少少), 即時可以買到點, 又快又方便
http://www.24cards.com.hk

產品名稱 :GO 450
原價 :HK$113.00
現售 (PAYPAL / 驗証VISA) :HK$113.00
現售 (PPS) :HK$112.00
現售 (易票聯 / 支付宝) :CN ¥92.00

產品名稱 :GO 800
原價 :HK$200.00
現售 (PAYPAL / 驗証VISA) :HK$198.00
現售 (PPS) :HK$197.00
現售 (易票聯 / 支付宝) :CN ¥162.00

產品名稱 :GO 2000
原價 :HK$500.00
現售 (PAYPAL / 驗証VISA) :HK$491.00
現售 (PPS) :HK$486.00
現售 (易票聯 / 支付宝) :CN ¥399.00
回復 支持 反對

我已經確定係指定消費時間內花光了>45,000 m
但我收到既竟然係力天(魚雷)...
都唔知點算好...
今次真係第一 ...
0123456741 發表於 10-9-2013 22:10

我都淨係得部魚雷力天
冇決鬥,同 Hyperion
回復 支持 反對

佢而家拖緊, 唔俾答覆 , 聽版主講, 佢地又搞錯了吧.....

看看今天星期2能否補回
回復 支持 反對

算喇呢D野,唔拖番1頭半個月都解決唔到
回復 支持 反對