查看: 29771|回復: 47
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器討論] 話說電鋸可能準備要量產,大家點睇?

關閉 [複製鏈接]

近排先收左個電鋸帳無耐,估吾到咁快就要量產化,個人覺得收完等同無收一樣無乜價值
http://ref.gamer.com.tw/redir.ph ... jA4MTU3NDg0%2Fv.swf
資料來源:巴哈
回復

回復 3# anthony0222

巴哈個邊都有片睇,電鋸放入普/A/B解碼,仲要加3倍機率吾係量產咁係咩?不過係吾知港/台服會吾會放入去姐,
回復 支持 反對

回復 9# anthony0222

你都好D啊,起碼有D人聲都吾聲就比負皮,家下D年輕人真係...我個標題都好明確係(可能)吾係一定,系咪都插翻餐,見人插自己又插埋一份,小心碌野會叼謝
回復 支持 反對

回復 16# Charlie1012

你所講既(9招)我大多都無做過,我就算守水都吾係守水口咁狗咁沒品,醒目既都係等前面班雙子/閃0(成日沖去死個班,比人殺就9踢人,又吾比d屍入泥一齊分享自己係到慢慢玩,但係又殺吾到屍)死清光先用鋸開5同6技直沖全死
回復 支持 反對

回復 22# Charlie1012

講得無錯,我次次渣親電鋸見到D雷比/血腥mary高手都會比佢地秒殺,:dizzy:
踢人方面:個D人成日9踢人輸吾起咪吾好玩走場囉,場名又無打禁鋸,最憎個D吾帶眼入場既,再加上我用親鋸都吾會守係個龜點到等C上門,廢事比人又話鋸狗又盛,D人輸吾起又吾帶眼入場,死完就係到講埋晒D廢話(創世〤新手<=非常之無品,殺左個電鋸玩家係到嘈:我殺左個鋸狗係咪好勁呢? 個下D人笑到含笑九泉,無人S0佢,真係老老實實比你殺到一個電鋸玩家咁又點?,殺完人串完人都算仲要9踢logo人,轉個頭又話got乜got物,之後影都無埋)
回復 支持 反對

回復 23# 好人c

好人大哥我都吾想回想起個D日子,次次電鋸右kick吾小心爆頭(又吾係有心既)吾夠幾秒係我個mon左下角都會見到d特別熟識既字眼[33333/88/*********]一日幾次,唉
回復 支持 反對

回復 30# ZoMble乂幻月

吾關小吾小心事,無意識爆頭,就好似殺那量子化一樣,當初佢都係無意識發動
回復 支持 反對

回復 32# v1w1

閣下的決心真偉大,我也試過退出CSO,但不夠半年又回鍋,總是被某水果拉著鼻子走:dizzy: ,退CS既情況同閣下應該大致一樣,因為個時出完C1無耐又出MG3永久(好似係第一把永久槍)之後有大量小學生加入CSO,永遠打到咁上下都比人踢,又有D人係到[自高]曬強(話自己點6幾強),出埋C2仲衰已經開始腐敗,打屍已經無左以前個種趣味:L
回復 支持 反對