打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 8月消費獎賞 終於收到

我買左兩部流星(11600M)X2+紋章清潔x1(230M)+塗裝清潔X2(360M)+扭蛋幣X2(440M)+木瓜開啟x5(450M)
消費左13080M幣 滿12800M幣但冇派獎被我 8月開始上客服追數 但一直收5到 然後我都冇上SD
今日雙經我上去打幾場 入保管箱 終於見到 8月消費獎 寫住10月29日派 不過派左都冇用

活動二:9月機體收集賞
活動開始時間:2013年09月24日 00:00
活動結束時間:2013年10月06日 23:59

組合一:(SS)高達DX(G獵鷹) + (S)高達DX + (A)高達X + (B)空中霸王高達
獎品:1000經驗值膠囊(滿)x20 + 副官L(7天) + 特裝點數強化卡x30
組合二:(S)權天使高達 + (A)座天使1號機 + (A)座天使2號機 + (BR)正義女神高達F型(重武裝)
獎品:1000經驗值膠囊(滿)x20 + 副官L(7天) + 特裝點數強化卡x30

組合三:爆裂空王高達 + 毀滅班豹高達 + 蔚藍決鬥高達(對裝甲貫入彈) + 翠綠暴風高達
獎品:1000經驗值膠囊(滿)x15 + 副官L(7天) + 特裝點數強化卡x10

睇下紅字就知點解冇用
回復

派俾你唔係強三咩?
回復 支持 反對

派俾你唔係強三咩?
〝小趙﹏* 發表於 10-11-2013 23:16

如此米飯班主, 應該補部強4比佢, 幫佢慳返160張特點咭, 等佢可以去買機庫優惠包, 仲可以比佢部強2變做200經膠, 咁就very good啦

天音:「原本扭蛋機一個月前可以優先玩到部強3, 派漏野變左仲要遲扭蛋機成個月先收到, 收到部 強3 A機又如何? 佢咁有米, 有心玩的話, 佢大把M特點去強4啦, 便鬼等派返部強3咩..........」

回復 支持 反對

回復 3# dragoonkwok

為左完成個收集獎去扭蛋機抽左30幾萬G
回復 支持 反對