打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] help!!!!!!

oh and i want someone practice with.I am yim4 in sd,you can usually see me in higher server 1.Please exhibitions.
回復 支持 反對

版主做到咁不如唔好做啦
會員有疑難唔識解答都算
咁既態度仲要唔認錯唔道歉
哦 即係點
老會員大哂?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

凡事留一線日後好相見~_~
唔洗為左小小事就追住佢黎鬧既,比個下台階完左件事喇。
再爭執都無意思喇。

另外家陣有咩機勁我唔係太清楚,不過自己玩開NTD同FAZZ
回復 支持 反對

呢條友(妖?)最撚叻就係close post囉, 完全未見過佢做過d版主應做既野,

做人做著佢咁就真係不撚知 ...
威哥仔 發表於 28-11-2013 23:08

唔使甘多粗口, 唔理佢男人定女人, 話晒仲細路仔(女)

過左去就算.....
回復 支持 反對

回復  小湊

你看看你自己,這是什麼態度
人家是問東西的確沒問清楚
可是你身為板主,更加不應該明知 ...
Shejk 發表於 3-12-2013 13:56

會員同埋版主都有共同責任, 大家一齊維護SD同埋樂古既愉快氣氛, 開心交流, 唔好幾句唔埋就人身攻擊講野有骨等等..

不過版主要負既責任更多

到而家樂古不單版主, 更有些會員經常口臭, 又多次故意把粗口對戰片放上樂古

種種形式, , , 如果只係單罵呢個版主, 又有點....不公平, 其他版主同會員多多少少都有責任, 全部推晒落他(她)一個人身上有點太重
回復 支持 反對

會員同埋版主都有共同責任, 大家一齊維護SD同埋樂古既愉快氣氛, 開心交流, 唔好幾句唔埋就人身攻擊講 ...
雷臣 發表於 6-12-2013 12:17

人類最喜歡就是將別人缺點無限放大
回復 支持 反對

人類最喜歡就是將別人缺點無限放大
蓮の剎那 發表於 6-12-2013 13:53

永遠覺得自己岩晒, 永遠覺得人地錯晒

世事永遠只有黑同白, 成班人圍埋一齊up up up就以為自己岩晒

就好似香港當年既反高鐵事件, 今年既國民教育引起既學民思潮...完全係好傻甘去為反而反

就好似佔中單野, 學民那位黃小朋友指出不單不會影響香港經濟, 反而會帶動香港經濟, 因為佔中時附近既茶餐廳會生意大增等等

佔中無疑係一個比較偏激既運動, 有人認為民主起義,有人認為係為反而反, 點都好, 但總不能因為
你認為呢件事係好事, 就當晒全部都係好, 反之你唔可以因為唔中意佔中, 就將全部佔中人士定性為反叛份子

香港而家好多人真係SHORT SHORT地@@
回復 支持 反對