打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服有冇諗過同台服合併...版主幫反映下官方...

回復 15# 小湊

你有咩資格話紅心,嗰邊個SER好好,台服活動OK
G1:食錢,食錢及食錢
回復 支持 反對

越來越少人玩 新手 唔夠人做任 打上去下士
初頻人數比高頻人數少更多
回復 支持 反對

回復  小湊

你有咩資格話紅心,嗰邊個SER好好,台服活動OK
G1:食錢,食錢及食錢 ...
waiqq123 發表於 27-11-2013 09:59 PM

是喔 你最大了
回復 支持 反對

回復 20# kennylam25

冇啦....岩岩上線睇本身冇乜留意
岩岩先留意到
公會個會字變左殘體字
睇黎有心同陸服一齊
回復 支持 反對

回復 24# 小劍仔

係呀,我都係岩岩留意到,我到e加先知呀!

港服全部嘢都問大陸9you爭取返來自己去兩服官網睇下最底個欄

台服完全係獨立營運
港服d更新全部 ...
kennylam25 發表於 27-11-2013 21:31

冇錯,要9you汁都難吧,何況大陸,
就算9you汁左或者放棄香港營運權,
但要交由紅心負責又係另一個問題,
把口正係識得係到合拼合拼,先前有人POST過,
不如執着下港服個ser種好啦,除非lag 頻真係9YOU所引起,
係G1的話真係收X哂皮,好玩都變垃圾game啦,唉~
回復 支持 反對

開post經下大腦啦,講野正係識得係到抱怨,比人話完就話岩岩先留意到,冇做功課咪認囉
點合拼法,可唔可以詳細解釋下,一未係到怨怨怨,了解下相關公司資料同埋點解到而加BJ都唔封的各種原因先啦,請LZ運用下搜索這個實用連結,到左而加G1可算係窮途末路,本人覺得8,9成係G1拿嚟既,不如盡量搵下具體原因點解會搞到今時今日甘先算啦,又唔係第一日,玩家行動冇用,人數已是明顯,我諗都係要睇下G1點樣汁生落去種好
回復 支持 反對

[非打手MODE]個人覺得:9YOU<紅心<G1

中港台三地G1其實算係最正常既一個代理
只是人數決定投放資金而已
回復 支持 反對

樓主快快改字眼佢啦,唔係負皮更為嚴重

全部講的只係9you大公司的更新post= =,9成講黎講去都係9you的控制權下

SSG呀等等,修ser真係等收皮,除左捉BJ(對戰外掛除外)有可能影響人數,

G1有冇盡力玩家有眼見啦,明明做的野感覺上咁少......................

個人建議要保持玩家人數只得幅利(發揮空間好大),

ser長時間順(最好保持到兩個月),活動最好每日多d實用道具的幅利啦
(機體痛哭中,上次又唔送係要人簡!!)

話事話大家有冇發覺機體殺40獎由10月更新開始就人間蒸發左..
回復 支持 反對

認真....港服?_? 等執笠喇
回復 支持 反對

你買起gameone間公司~再去收購台灣果間sd代理商間公司就想點合就點合
回復 支持 反對