打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服有冇諗過同台服合併...版主幫反映下官方...

台服除左S圖出得慢外,我諗唔到有咩差過港服SS圖雖然出得慢,但至少有G幣.同埋有研究所
研究所已出既SS機有 ...
神之影 發表於 29-11-2013 01:07
研究所出既強1你咪又係要升?研究唔駛加快?
講到尾咪又係病態刷任拿道具…..作息正常既人又係無機會拿~S港服其他野平d,G改補償好d已經扯平~
玩左甘耐都未化,仲係覺得SS/SR勁過S…好心醒下la
屠龍聖劍型墮天,X1 骷髏之心lee 2部野我又唔覺得有乜甘突出,跟同Grade 機比甚至係中下
流星正義…..炮灰一部,S Grade最難用拳機
流星自由,V2AB,我又唔覺得真係甘易用~而且,你講既機我機庫晨早有.而且玩到厭厭地
不過,我覺得玩機最緊要玩得開心,玩到反工甘刷白痴任,拿隻*R/*S,用唔到佢d性能,只會去曬命真係好可悲.
回復 支持 反對

研究所出既強1你咪又係要升?研究唔駛加快?講到尾咪又係病態刷任拿道具…..作息正常既人又係無機會拿~S港服其他野平d,G改補償好d已經扯平~
玩左甘耐都未化,仲係覺得SS/SR勁過S…好心醒下la
屠龍聖劍型墮天,X1 骷髏之心lee 2部野我又唔覺得有乜甘突出,跟同Grade 機比甚至係中下
流星正義…..炮灰一部,全S Grade最難用拳機
流星自由,V2AB,我又唔覺得真係甘易用~而且,你講既機我機庫晨早有.而且玩到厭厭地
不過,我覺得玩機最緊要玩得開心,玩到反工甘刷白痴任,拿隻*R/*S,用唔到佢d性能,只會去曬命真係好可悲.

我一日玩SD 既時間平均半個鐘到,係放假先會玩多少少,但通常都唔過1個鐘,我係台服好多機都未升,亦好少刷任,G幣就快見底
研究所方面,唔好意思..研究所暫時只係出過特2/3既機,未見過特1(可能有,但我冇研究過佢出黎)
即使出特一,台服既升級部件一般都好夠用,特一唔係問題
冇研究加快咪慢慢等囉,同埋有研究支援,加埋勢力戰都送左唔少加速器
總好過出都唔出
我之前幾時有講過SS/SR 一定勁過S機?我係話玩SS/SR得開心,打機唔係為樂趣咩
亦唔會因台服出S圖慢而嘈呢樣嘈果樣,兩服各有特色
至於果幾部SS機勁唔勁,我冇意見,志在拎黎玩下

港服人太少亦都係事實,我都唔希望隻GAME冇人玩
回復 支持 反對

回復 41# derek9394

咪係囉,種好過d人成日係SD版到日日機位哂命,人地唔洗返工返學既咩,成日話日日打加加埋埋成個月30萬G/40萬G= =
真係得撚閒的人先會日日洗腦式為刷任拿G而刷任,成日係到宣傳自己用G用G用G,我真係好想叫佢去食蕉!
我懷疑條友係作息非常有問題同埋唔識得點樣去「計數」。
回復 支持 反對

十世都5上來睇下了, 還在挺港服的我真的不願置評
其實hkf 以前都5只1次醞釀會執笠的危機
睇下現在的上線人數加房間數目便知道
說tf 比hkf更爛的我相信他們肯定冇去過tf 度玩過
回復 支持 反對

就咁,叫合緊係為左唔洗重為重合機依個問題先叫....
D人又話咁你不如直接轉台服啦,就係唔想重升先叫
衰D講句,快D汁左去我唔玩仲好,無謂哂大家時間
就算港服,比你齊哂港服出既機又點??
冇人玩比你等1粒鐘都仲係得5個玩死亡,比你都唔玩啦
我有個FD齊哂港服出D機啦,好多都EX,依家呢??冇玩2個月啦已經....
有機又點...冇人玩比哂全部機你又有咩用
回復 支持 反對

我一日玩SD 既時間平均半個鐘到,係放假先會玩多少少,但通常都唔過1個鐘,我係台服好多機都未升,亦好少刷任: ...
神之影 發表於 29-11-2013 02:42

甘我真係覺得好奇怪,
幾部唔係甘好用既*S/*R點解會好玩過白字機?唔好話係虛榮,覺得多個字好威威?

我又信你真係場場用果幾部*S/*R lor~

上個post你先嘈台服打艦戰,任務後有防爆,特裝升級部件,扭蛋格納庫,戰鬥道具(瞬移,海市晨樓),經驗包玩台服既鬼會志在果幾張S圖港服無,
台服研究道具機率你又唔講?
一場任幾耐?一個月刷幾多G你又唔講?

格納庫,
升級部件甘高機率…..晨早賣唔去la!!!!

你每日打半粒鐘可以每二,三個月丟30萬去自定義,你當我on9?
你之前點刷法呀?

港服SS M圖又唔係好貴,5800一張,合完三糟,早過台服成半年有得玩, 台服仲要係研究所研究3個幾月.
老手都at least要個幾月.(你開4,5acc我又吹你唔漲)好抵?唔見得.好呃錢咩?又唔算.仲要成日有活動派……

台服根本就係掛刷服,越掛得癲越著數,你唔掛,N甘多錢都無d刷子甘多野(仲要少野過其他服)
根本唔係for人正常玩.

Anyway,
我覺得G1一月應該開機研同改下d戰後獎賞,不然實在太過份.

回復 支持 反對

回復  derek9394

咪係囉,種好過d人成日係SD版到日日機位哂命,人地唔洗返工返學既咩,成日話日日打 ...
XZSD 發表於 29-11-2013 09:34
台服根本變態,唔掛唔刷,想靠半G半M玩真係咪去台服!情願買vpn玩韓服.
啇城機又舊,除左幾架陳年SS出G圖,研究所有食你幾個月既新機更本就一無是處
M圖(S)座底百幾銀
00R(SS)直頭有錢買唔到~
係得機庫同副官價格正常
回復 支持 反對

甘我真係覺得好奇怪,
幾部唔係甘好用既*S/*R點解會好玩過白字機?唔好話係虛榮,覺得多個字好威威?我又信你 ...
derek9394 發表於 30-11-2013 00:11

我話D機好玩姐,但唔一定勁機先好玩,每部機都有佢既特色
睇左咁多字咁多質疑...睇黎你真係唔熟台服生態每日解幾場死亡任,大約2000G幣...又有研究支援,每日平均都有2000G幣,一日唔多玩都有大約4000幣收入,一個月好易過10萬\
遇正支援研究既機值錢仲好玩,之前研究V2AB,齊3部機支援人地一下有成900G,每日有7次支援次數,持續個幾月
抽SR用雙擴充唔太黑仔的話,十零廿萬搞掂
研究道具方面,商城4500G幣就有50個,即係幾千G就可以研究一部SS機,至研究加速,之前都有講過勢力戰有得送
同埋開稀有扭蛋有得中
但我都係唔夠加速器而MISS 左2部SS機,
至於特裝升級,扭蛋擴充仲得意,根本唔洗去刷,唔知你知唔知台服G改時防爆,100%防爆,EX部件可以換到咩呢
好可惜,我台服好多SR都冇,係G改後有大量扭蛋擴充先叫做可以抽多2部SR黎玩下
明明係討論,但你就先入為主,我講台服你就已經認定我係D日煲夜煲既人,一D都唔客觀,
我講果幾部SS機,你就一黎就話唔勁,又炮灰...我從來冇話勁機先好玩,我係話多幾部機拎黎玩
家陣係人玩機,定機玩人呀
討論變嗌交咁,我出埋呢篇就唔再回
你當我上面既係廢話又好,吹水又好,我控制唔到,係真係假,自行求證
回復 支持 反對

回復 46# derek9394

算把啦你,你吾明台服生態就算啦,嗰邊個SER OK嫁,活動吾錯
起碼人地知你冇技術先KICK你.港服,話KICK就KICK,
仲有,兩邉官方活動誠意吾同,你有冇試過港服會派特裝升級?

順便吾該望下DN,望下兩邊的誠意,G1聽執啦!
回復 支持 反對

給予支持,先不說可能性,重要的是心。但光看氣勢就已經輸了,所謂名不正則言不順,言不順則事不成,樓主沒計劃書神馬的當然會有人質疑。我也提出過合併之可能性,當然,負皮多過支持。我認為有心為首但行動為後,如無實際行動,則難成大器,如此一來有多少人會落實行動?連我都不過是空口說白話。不說如何做,是為何做,有多少人會付出?又不是替人做工。轉服比合併來得便宜,少了特色,那其他人何不轉服?(當然可能有人是不能轉服吧),罷了,反對的不是比支持少嗎?HKF必汁啦
回復 支持 反對