打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 港服有冇諗過同台服合併...版主幫反映下官方...

如題啦
事關冇玩差唔多成年,最近玩返冇玩成年玩返緊係睇下有咩機合啦,成年wo,實好多啦,點知....小雞一兩隻
之後再望下公會同FD,冇人上線....(半年前都冇乜)(過左成個禮拜都係冇人)

心諗一定時間問題啦,個SER去到中午4點都可以唔夠人數開波....零晨就緊加冇人...

事出必有因,港服拖機拖到乜咁...早過台服開服都機差差太大(好似),仲要SS機1張G圖都冇? (SR都可以拖你成年)

低死啦D人轉哂其他服啦仲拖機唔出G圖(香港本身唔大仲趕客)

你不如柒D厚D面皮同台服講合SER啦,每日活動最多吸引到小小人玩,完左之後呢??

下午4點都冇20個活人,掛機既都賴得掛添,仲諗埋點捉人BJ唔計10場

真心求港服同台服合SER(前提人地肯先,唔係港服話事)

心諗,唔係大更新修SER都可以遲,修完SER唔見修過,仲成日輕公會頻,亂碼?? 場地背景變白??

未見修左普通週修都派錯野,出錯野(聽說最近EW神龍)港服咁細SER都出錯咁多...

LOL都有美服轉台服啦(美服轉台服玩家)
LOL人地賺小D都肯移民,你越賺越小都唔諗合SER,仲諗拖機,捉人BJ

等摺埋啦
回復

回7樓-講真轉左334我唔知返學放學時間都改埋,定係你學校問題唔知,我有時路過學校已經1530放人(我讀果陣都係1530走得)

回6樓-合併左就完全跟哂台服,同台友一齊玩,唔係睇落港服多D人...(你LOL美服轉台服唔通係台服又分返開邊個係美服??)台服有冇人玩唔知,但港服就一定小,熱潮全部房加2頁都唔夠(高1)

回5樓-好過港服有咩節日都冇人玩...等個場滿人都等幾個字...冷門時間你等到D人走哂都冇人入
回復 支持 反對

回復 13# tszchun95

就係唔想同陸服先講台服A_A
回復 支持 反對

回復 20# kennylam25

冇啦....岩岩上線睇本身冇乜留意
岩岩先留意到
公會個會字變左殘體字
睇黎有心同陸服一齊
回復 支持 反對

回復 28# aten9912

唔洗再改啦篇野-.-試問有幾多個為反而反
岩岩玩完,10點等1個1入都等左幾個字(死亡)
事實根本係冇人,又話乜經下腦諗野,根本為反而反...仲有乜講
合併真係好多野要搞,唔係請你班友做乜??
玩家幫代理做埋修SER,拉客好冇....
依家D後生諗野太簡單??
作為1個玩家根本唔洗諗,靜係玩已經夠,你冇人玩根本代理問題,玩家只係小量
提意下同講出原因已經比人話咁多,反既都係幫代理果邊(9YOU D人??)
唔洗話玩3年啦,玩過1年根本知1年前既人數同依家比係小到喊
3年前4個頻都爆,1年前活動都有機會爆1頻,依家活動想搵個場有人都難
回復 支持 反對

回復 37# derek9394

有機差冇乜野,最多等但係冇人玩係1個問題,比你零晨上去玩...你想玩都冇得比你玩
岩岩玩完11點幾已經要等人入...
回復 支持 反對

就咁,叫合緊係為左唔洗重為重合機依個問題先叫....
D人又話咁你不如直接轉台服啦,就係唔想重升先叫
衰D講句,快D汁左去我唔玩仲好,無謂哂大家時間
就算港服,比你齊哂港服出既機又點??
冇人玩比你等1粒鐘都仲係得5個玩死亡,比你都唔玩啦
我有個FD齊哂港服出D機啦,好多都EX,依家呢??冇玩2個月啦已經....
有機又點...冇人玩比哂全部機你又有咩用
回復 支持 反對

回復 50# クルーゼ

哈哈原來之前開過POST的是你XD
麻...之前說過,要幫它想計劃書我應該不是玩家了,提出到要他人想計劃畫的應該是GM的用戶wwww以前如果問怎樣可以吸引多點玩家,我可以答它送圖,送機體,送機庫
現在可以跟它說,送什麼都沒有人玩...說真到了晚上9點場數有多少自己去看一下就知道...
連怎樣合併都要玩家想一份計劃書那它應該不能在當代理...
代理>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>玩家
十世後都不會出現玩家替代理想計劃書的...
如果因為台服機體小而不是看玩家人數而反對,
那你過多1年應該可以單機玩任務跟練習好了,1年後一定會比現在更小

(想找個S機場玩都要等幾場有人走了才入到,好彩的還有人在,不好的剛好散場)
(開新場好彩幾分鐘滿人,不好的半小時以後應該可以3打3)
回復 支持 反對

回復 57# 雷臣

第1我#1完全係用口語黎打
第2我台灣FD都有...
第3我玩日服都係用日文....去到台服自然轉書面語
第4我87, 傻B, 白吃,我依D都識...同台FD吹水成日都用到...純普通語錯字
第5係因為港服出先過台服仲有果陣班FD叫玩先玩(港服),唔係一定台服>>>>>港服
仲有傾緊港服完全唔覺得要用到書面語,你有見過港服有台玩家?,仲有台玩家有需要關心港服??
回復 支持 反對

回復 59# 雷臣

明顯唔鋸代理先咁打..囧
仲有我好多已經分左段...
你唔講我都唔知...
禁左ENTER佢自己縮返上上一段...
回復 支持 反對