打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 《CSO絕對武力》2013世界錦標賽開打!

看見樓上兩人的回覆, 真是哭笑不得...
一個充斥着屁孩兒和騙錢道具的没新意遊戲, 還搞什麼世界比賽?
三個字 ...
血映雪 發表於 4-12-2013 19:04

就你呢個回覆, 好像你對CSO充滿住恨意
有沒有屁孩兒和有沒有新意遊戲, 跟世界比賽, 好似無什麼直接關係

我係旁人, 睇落, 你只是神經質
唔鍾意呢隻game, 咪唔好玩, 唔好理, 唔好care囉
或者你而家無玩, 但又要好care人地..
好老實, 人地點樣, 真係關你咩事呢=.=
講一兩句, 尚可接受
但去到你呢個地步, 得罪講句, 真係好煩...=.=

如果得罪你, 真係唔好意思喇。
但希望你可以放下你心入面既心魔。
明鏡止水啊~
回復 支持 反對

回復 16# 紅色;D

由得佢亂UP 啦, 真係應佢都費事...唉
又要唔鍾意隻game, 不斷四圍唱隻game 沒落,
不斷咁講埋d 咁既野
抹殺左鍾意呢隻game既人, 又要勁踩其他鍾意呢隻game既人 (唔排除仲有呢個可能性)人地一句support hong kong, 都可以踩

唔鍾意呢隻game唔係問題, 但呢個人竟然自私地想去影響其他人, 佢真係好過份。
其實呢d咁有破壞性的會員, 可能有需要禁言
睇來我有必要要問問其他版主,超版,管理員既意見先 XD

評分

參與人數 1Bravo! +1 收起 理由
marypass654 + 1 我很贊同

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 14# 血映雪

你繼續自己FF 啦
你態度很差, 你已經挑起左罵戰啦
當然人地講粗口, 都有不對的地方。
但都提醒你, 請你慎言, 自重。
你再係咁樣繼續下去, 我唔排除扣你分, 甚至禁你言
回復 支持 反對

回復 30# w98f496d

有架,當我嘗試想調停既時候,又燒埋我嗰疊之嘛。

有啲人實在太過自我中心...=.=
屁孩兒的典型例子,又或者港女性格,
實在講來都哂氣

由佢啦,出到社會佢就會知佢呢啲性格和思想係幾咁乞人憎的了。sosad
回復 支持 反對