打印 上一主題 下一主題
收起左側

[其他] 唉五週年我真係拍爛手掌

SS只有M幣圖當交月費,但研究所仲鎖咁耐,

由仲有一堆FD玩既時期一齊等,

到而家得番我一個都未開

而自訂蛋又唔追加番D一般蛋有得抽既機,

仲有一D遊戲裡面既錯字、簡體字、亂碼,

同兩張S機圖既價錢,都未更正番,

G1仲有無心搞呢隻舊GAME,玩家有眼睇...
回復 支持 反對

回復 21# 扭蛋

仲有漏左勢力戰,主題週合機加成...
回復 支持 反對

五週年都咁孤寒
四週年唔洗打就有3部任揀
http://hk.9you.com/registgd/event_4th/4th_main.php
而家比你一日抽廿次又點
比你揀一部
而家你活動派G幣又點
會有人買點換機庫合機咩
本來已經少人仲搞埋啲無新意活動
合新機都無意義
回復 支持 反對

五週年都咁孤寒
五週年都咁孤寒
四週年唔洗打就有3部任揀
http://hk.9you.com/registgd/event_4th/4th_main.php
而家比你一日抽廿次又點
比你揀一部
而家你活動派G幣又點
會有人買點換機庫合機咩
本來已經少人仲搞埋啲無新意活動
合新機都無意義
tsangtszcheong 發表於 17-6-2014 11:51

仲有唔醒水出埋限時機庫包
回復 支持 反對

G1出啲活動幾正幾吸引都冇用啦
番黎玩咪又係比啲自我感覺良好同待人處事十分有禮嘅人請返走
回復 支持 反對

第一 看到個堆垃圾s機我都有曬 已無興趣回港服玩

第二 什麽屁v2ab設計圖,屠龍設計圖 呢d一次性活動唔該死 ...
Q赤武Q 發表於 14-6-2014 02:02

我都知有呢個活動, 雖然有得抽機好簡單...,,但係冇興趣入去玩...

好老實講, 送機對玩家係一件好事, 但營運方式以及人流極少好難令到一般玩家有心玩落去

另外...

甘岩今個星期反一反來玩SD,少玩當然玩得唔好, 不過見到部分不知名老手玩家對住新手特別係士級都係單單打打,冷嘲熱諷

有老手與老手之間非常熱情的"問候", 係人都走啦....

不說了, 講來晒氣
回復 支持 反對

輸人流姐
你有玩過國服就知比起9U呢個巨坑G1真係唔錯
夢矓 發表於 16-6-2014 12:27

只係對比金錢既話, G1收費唔算貴,仲幾平下......

最近玩緊笨大既日本高達GAME, 隻GAME就認真又貴又坑啦, 見D大陸土豪玩千幾到上萬一個月,都唔會齊機XD

不過人流多,活動幾乎每星期都有, 本身聊天系統順暢, 公會系統順暢, 以及又有交易系統. 有BUG會修正等等

雖然要玩得勁都幾貴下, 但肯俾錢既人非常多

失敗者永遠有好多借口去解釋同接受自己失敗,而且仲好堅持保持失敗既傳統風格, 這種堅持是非常難得的...

好耐以前有新聞提過下:
一個乞丐, 情願每日食住天橋底附近餐廳倒出來既垃圾, 食完就訓, 都唔肯每日行10幾分鐘去附近福利機構度提取免費飯盒

可憐之人必有可恨之處
回復 支持 反對

DEL   VPN傻左
回復 支持 反對