打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]陽氣與陰氣(不專業版==")加左野

-0-有待樓主
再post
回復 支持 反對

Originally posted by Ruby at 2006-7-18 22:28:
咁樣9up法都+30 分

o哂咀

[原創] wo (-.-||)

咁鬼基本n鬼年前都知鬼左好鬼耐啦(`_~:(`_~:(`_~:

多謝你的寶貴意見..冇錯!!e d野的確係好基本
而且我只係9up番d野出黎 但我想提醒你一件事
我得到果30分 係因為我夠膽post出黎!!!
而你也有權post出黎 但你冇!!你只係認為係樂古恐怖怪談區的所以人
都知道e d野!!可惜你冇留意佢地的回復:咩係什麼 那東西點用....
但我有留意!!e一樣就係我得到30分的原因!!!

重有 你不是說過話e d野好基本的!?那麼就開個post
教人點運用陽氣la 那麼你應該會+分呢!!
我期待你POST E個教人點連用陽氣的帖(f29)(f29)(f29)(f29)

Originally posted by yeeching at 2006-7-18 22:56:
6樓
唔該你唔好再講D咁既野啦
你咁叻,你自己講呀
個個都可以拎到30分既,
睇下你做唔做姐
你都得架,你唔抵得呀
唔滿意唔好睇囉!!!!

SORRY煉獄~ AND板主
我忍唔住要話佢,
板主,你如果要罰就罰啦

感謝你幫我回復佢...
遲左多謝..唔好意思....因為剛剛作近鬼故...
可惜俾啊媽吵到截斷左思維...結果作唔到=="
其實你都唔駛'今'激動的...
原因我在短訊中打了
面對那些人 只要比佢更有禮貌地回復一至兩次
然後佢就講咩都好也不用理會

[ Last edited by [H]~煉獄~ on 2006-7-19 at 12:34 AM ]
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~煉獄~ at 2006-7-18 23:38:

多謝你的寶貴意見..冇錯!!e d野的確係好基本
而且我只係9up番d野出黎 但我想提醒你一件事
我得到果30分 係因為我夠膽post出黎!!!
而你也有權post出黎 但你冇!!你只係認為係樂古恐怖怪談區 ...

樓主,,你仲同佢嘈=-=?
呢d食飽飯等屎痾bao_27
見人威又嫉妒bao_09
自大無腦兼無料既人都係差唔多既嗜好咋嘛:
同佢妒忌既人發生罵戰,搞到你個post俾人關bao_01
幾陰毒??!!bao_22
我建議既做法就係咪理佢
唔好晒時間回佢d野bao_08
你話你作鬼故既,
快d作好俾大家睇啦bao_17
回復 支持 反對

Originally posted by 俾刈車塔 at 2006-7-19 12:38:

樓主,,你仲同佢嘈=-=?
呢d食飽飯等屎痾bao_27
見人威又嫉妒bao_09
自大無腦兼無料既人都係差唔多既嗜好咋嘛:
同佢妒忌既人發生罵戰,搞到你個post俾人關bao_01
幾陰毒??!!bao_22
我建議既做法就係咪理佢
...

我唔係同佢嘈=="
我只係比較有禮貌地回復佢的問題...
唔好再提作鬼故...
嗚...好消極+唔努力地作鬼故中bao_08bao_08
琴夜既好橋...就俾啊媽鬧走左labao_29 bao_29 bao_29
回復 支持 反對

多謝你啊~我止少都識返d野啊~
回復 支持 反對

點解一定要五雷掌者
唔比五雷腿,五雷頭除架
(好似c單甘一野頂落去) =口=""
點解一定要打落去者
你打落去隻鬼可能去左你後面or已經去左你面前啦
係見鬼就同佢死過啦 (我唔正佢 佢正我 係就打死佢 替天行道囉)
隻鬼打左一下都唔死
一野全身爆哂d陽氣佢
好似虎源太甘出百鬼滅哀擊 =口=

p.s.以上全部吹水 我都唔信有鬼 見鬼就同佢傳福音
死左我未又係變鬼(天堂)~ 之後上天堂
死前見到鬼 都死而無(含) =口=
p.s.2 有先好講啦~
回復 支持 反對

哦係咁ga!!!
回復 支持 反對

半信半疑,但覺得樓主寫得好好~"~
看完你這篇文後我覺得陽氣可以話係同氣血差唔多(本人9up= =)
聽過一些鬼故,有d被鬼襲擊後的人死的跡象係心藏突然衰竭,
所以我覺得因為被襲擊ge人ge陽氣被吸光,令氣血停止流動而死左= =

(以上純粹路過呃post,有錯勿插XD)
回復 支持 反對

Originally posted by mattchau1993 at 2006-7-19 22:05:
點解一定要五雷掌者
唔比五雷腿,五雷頭除架
(好似c單甘一野頂落去) =口=""
點解一定要打落去者
你打落去隻鬼可能去左你後面or已經去左你面前啦
係見鬼就同佢死過啦 (我唔正佢 佢正我 係就打死佢 替 ...

你喜歡5雷咩就5雷咩la
我用5雷掌,只係因為有人話5雷掌可「打」鬼炸
其實都唔算係打的,你當推開應該會更好....
e個位置問題....我都唔知點答你好=="
而且...會殺人的鬼通常唔駛去到你身旁,都可以殺死你....
個樣都可能已經嚇死左你=="
或者用鬼'庵'眼,俾d幻覺你feel下....

[ Last edited by [H]~煉獄~ on 2006-7-20 at 08:34 AM ]
回復 支持 反對

講得幾好wor
回復 支持 反對