打印 上一主題 下一主題
收起左側

=====================

請問一下點係pk的時間(和敵人打果時..)轉武器...之前超無奈...得番一枝箭.........
hs 完一個要番去開個盒仔的野換武器....
但係我味行到已死o左..
唔知點先可以轉到武器呢?..
仲有係個競技場度可唔可以換武器....我到現在仲係唔知點玩枝槍.....無論我係唔係騎馬都好...
仲有想問下d身秘技點出...之前有個人比o左個檔案我地dl.... 內有教秘技...
但係要按Control + X 呢d...我想問Control + X 點按....
例如我想要錢...
個檔話要
Control + X 在inventory界面: + 1000 denars 加钱
我想問點按的?....

[ Last edited by kenpat on 2006-9-8 at 06:24 PM ]
回復 支持 反對

我想問點樣先可以攻得城
回復 支持 反對

Originally posted by kenpat at 2006-9-8 17:20:
請問一下點係pk的時間(和敵人打果時..)轉武器...之前超無奈...得番一枝箭.........
仲有係個競技場度可唔可以換武器 ...

只要轉一下滑鼠個滑輪就換到武器
競技場無得轉武器 係隨機武器

Originally posted by kwanng199115 at 2006-9-8 17:51:
我想問點樣先可以攻得城

隻GAME得2個城攻 你指個去個城到 入面有人 又係要色既話 就打得!!

[ Last edited by [H]神之判官 on 2006-9-8 at 06:25 PM ]
回復 支持 反對

隻game好難賺錢
點樣有錢?
點叫人入我個隊
有冇任務做
要去邊
我1lv...........唔知做咩
回復 支持 反對

Originally posted by Elastic at 2006-9-8 15:58:
玩星戰mod啦.....超正呀!!!!
d武器超勁...激光劍150c
d座騎(我所見過既)最快14...係14呀(爽)
d兵既攻速好快==
冇弓箭..但有槍(最高80c)好爽ga

汗............
玩星戰使鬼玩M&B咩.....................

Originally posted by kenpat at 2006-9-8 17:20:
仲有係個競技場度可唔可以換武器 ...

sor...............
個密技唔記得要講埋改D野.............
遲下同你講返-.-
因為好耐下

[ Last edited by [H]michael_6665 on 2006-9-8 at 06:40 PM ]
回復 支持 反對

樓上的...唔好咁對我啦T_T.....
我無錢洗好陰公.....
仲有想問下個人d hp要點先可以自己回番?...........
我有時唔小心死o左(無錢買野~.~)........之後無咩hp..好陰公= =
回復 支持 反對

Originally posted by kenpat at 2006-9-8 18:41:
樓上的...唔好咁對我啦T_T.....
我無錢洗好陰公.....
仲有想問下個人d hp要點先可以自己回番?...........
我有時唔小心死o左(無錢買野~.~)........之後無咩hp..好陰公= =

番入城去旅館休息好似回到血的
$$方面....呢隻game有得改檔的....我改左有$100000= =

ps:點解我打人地個城果時...得果2條友..打死左佢地之後又冇其他人走出黎....d門又lock住晒....局住要出番城...咁就輸左= =好無耐..
仲有...頭先無lala卑班黑騎追住黎打...慘被sm= =好沮喪..

仲想問多樣野~d武器果度...邊一項係個攻擊力??

[ Last edited by psprit on 2006-9-8 at 07:01 PM ]
回復 支持 反對

咩係Ultra Edit修改存檔
點用黎改錢
回復 支持 反對

點解我裝左star war mod,入game之前又choose左 star war.........

點解出黎ga係原版........=,=
回復 支持 反對

點解我dl左隻 game
安左開唔到game既
禁個野冇反應
回復 支持 反對