收起左側

[版務公告] 求片區 (如需其他會員幫忙請進) - 獎勵大幅增加

我想睇......藝妓回憶錄........我和尋回犬的約定.......一百萬零一夜...還有金瓶梅..........

幫我搵其中一樣就ok~~我會好感謝你地架><
回復 支持 反對

我想睇......藝妓回憶錄........我和尋回犬的約定.......一百萬零一夜...還有金瓶梅..........

幫我搵其中一樣就ok~~我會好感謝你地架>
丫.Wing★ 發表於 22-3-2009 05:11

藝妓回憶錄唔知係唔係下面果個
http://so.youku.com/search_playlist/q_%E8%97%9D%E5%A6%93%E5%9B%9E%E6%86%B6%E9%8C%84

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
kin111 + 5 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

[求片]有冇人有[超人家族]e套片..
        有超人爸爸同超人媽媽果套
回復 支持 反對

要誤會既廣告...例如
有1個日本人係到叫舒服(kemochi)....但係最後只係吹緊冷氣
我想要既係(舒服or其他誤導人既廣告)
急要呀唔該><
回復 支持 反對

請問...我想要heroes既第4季....

可能冇咁快出......但可唔可以幫我搵搵.....

聽說還有1星期左右就出了.......超感激>///<
回復 支持 反對

20世紀少年最終章:我們的旗幟
大家有冇
回復 支持 反對

讓人理解的短片名稱:唔g喎(有d古怪的animals , 日本的...有2個人去左海,c左d好怪animals,佢地use可樂淋佢...animals put white thing to 2個人.animals死左

感想: 好正...有朋友想c
回復 支持 反對

有條片係話
香港有隊足球隊唔知羸左個咩比賽
之後TVB訪問其中一個隊員,點知個隊員拎支香檳一野噴落個主持度
個主持大喊:嘩!!!!!!!!!!
幫幫手~~
回復 支持 反對

教人練[機]肉果段片
感想:我都想練下[機]肉

貴族血統de小龍 發表於 29-11-2008 04:08 PM

腹肌

胸肌

80分鐘死亡直播
志華 發表於 29-11-2008 10:05 PM

第1集
http://www.tudou.com/programs/view/gNyE3nGUxCE/
第2集
http://www.tudou.com/programs/view/z-I7j1tTrPs/

[求片]有冇人有[超人家族]e套片..
        有超人爸爸同超人媽媽果套
lawchitak 發表於 17-4-2009 07:14 PM

您意思係唔係呢套呢...(但呢套叫超人特工隊)

20世紀少年最終章:我們的旗幟
大家有冇
乂死神張乂 發表於 10-2-2010 08:02 PM

係唔係呢套呀?

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
[H]gta9982 + 20 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

法証先鋒3 第1集
大家可5可以比條link我dl
要hotfile/megaupload