打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 夜血團照+吹水帖

原帖由 ooyukiyuki 於 13-1-2008 22:49 發表

我唔要呵番-33333-
錫錫好d-33-
bububububu-33-

咁鍚@@
=33333333=
但你5會比我鍚死先好@@"
=333333=
哈~5敢整太多...
我驚會鍚到你死左..
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 13-1-2008 22:51 發表

咁鍚@@
=33333333=
但你5會比我鍚死先好@@"
=333333=
哈~5敢整太多...
我驚會鍚到你死左..

我唔死>33<
你要日日係咁錫@@
回復 支持 反對

原帖由 ooyukiyuki 於 13-1-2008 22:56 發表

我唔死>33<
你要日日係咁錫@@

5死就最好@v@
因為你死左...又會[嗚.........]..咁就5好@@
咁我日日狂鍚@@
-333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333-
↑夠5夠多@@?
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 13-1-2008 23:00 發表

5死就最好@v@
因為你死左...又會[嗚.........]..咁就5好@@
咁我日日狂鍚@@
-3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 ...

第1次見有人對眼係咁@@一上一下@@個咀係中間@@wakakakakakaka
鍚呀>33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333<
回復 支持 反對

原帖由 ooyukiyuki 於 13-1-2008 23:10 發表

第1次見有人對眼係咁@@一上一下@@個咀係中間@@wakakakakakaka
鍚呀>33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

因為我打得太多...
所以隻眼先會一上一下,個咀係中間@@"
我又鍚>3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333<
我要訓..........88
>33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333<
回復 支持 反對

ooy-.-.....冇見一排 你亥凸左好多bor~........

有幾耐冇見呢a_a?
回復 支持 反對

hi^^我都係夜血團嫁^^你地識得我嗎><
等我又黎留返個言先=0=可惜唔得閒影相><
回復 支持 反對

原帖由 二郎神 於 14-1-2008 04:05 發表
hi^^我都係夜血團嫁^^你地識得我嗎><
等我又黎留返個言先=0=可惜唔得閒影相><

hi~~~
緊係識你la=3=
大門呀ma...
你果個個人簽名都有講la@@
e+變左夜血團照+吹水帖@@
如果下次再影ge話...一定要更+多人@v@
回復 支持 反對

原帖由 鬼乂 於 13-1-2008 23:42 發表
ooy-.-.....冇見一排 你亥凸左好多bor~........

有幾耐冇見呢a_a?

鬼鬼好久冇見a____a近況如何@@ 玩咩game咁@@早兩日見倒有人用幻鬼@@ 好似冤鬼咁跟住我升lv@@比蟲打死左-0-~~
係咪比左ac 星星玩@@
回復 支持 反對

原帖由 xdxdlam 於 13-1-2008 23:15 發表

因為我打得太多...
所以隻眼先會一上一下,個咀係中間@@"
我又鍚>3333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333<
我要訓..........88
>333333333333333333333333333333333333 ...

記得要一日至少錫我1百次先岩@@ 唔係我又會死架> <
回復 支持 反對