收起左側

[綜合討論] 想做板主 有冇人支持下-3-" >| '

咁不如開多個貼圖區,公會專區,,,
咁可能5洗咁亂...
回復 支持 反對

反對=3=
唔俾你做=3=
回復 支持 反對

百日-V-我都想做不過做板住要POST 300貼@@?

不過好易-V-
回復 支持 反對

最終決定∼反對!!!因為∼做大既一定要顧全大局∼
你自己都好清楚∼外掛係一個絕對影響遊戲平衡既程式∼
假如連最大果個(你)都唔去阻止呢d不道德既行為∼
其一:本身外掛對其他唔用外掛而認真練功既人已經好唔公平∼
其二:用外掛∼係一個有潛在危險性既行動∼分分鐘斬帳∼簡單d講..
   唔通連你都推佢地去死咩(佢地堅持要用又係另一回事...)
其三:你應該要保障每一位樂古玩家既權益∼諗下點樣保護”弱勢社群”∼
   唔可以只係照顧到你身邊既階層果d老友或者熟人先至得嫁=0=
總之∼你都加油啦=0=我反對姐..唔代表全部人都反對既∼(推!)
回復 支持 反對

原帖由 阿永 於 12-1-2008 18:50 發表
反對!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
反對
唔比你做!!!!!

我隻手不由自主地打上 〔反對〕 兩字
我都唔知點解
回復 支持 反對

題外話: 之前我話有防GM其實係吹水=]

其實開呢張帖我都係想知大家認為我夠唔夠EXP去管理曙光板姐= =

最終決定∼反對!!!因為∼做大既一定要顧全大局∼
你自己都好清楚∼外掛係一個絕對影響遊戲平衡既程式∼
假如連最大果個(你)都唔去阻止呢d不道德既行為∼
其一:本身外掛對其他唔用外掛而認真練功既人已經好唔公平∼
其二:用外掛∼係一個有潛在危險性既行動∼分分鐘斬帳∼簡單d講..
   唔通連你都推佢地去死咩(佢地堅持要用又係另一回事...)
其三:你應該要保障每一位樂古玩家既權益∼諗下點樣保護”弱勢社群”∼
   唔可以只係照顧到你身邊既階層果d老友或者熟人先至得嫁=0=
總之∼你都加油啦=0=我反對姐..唔代表全部人都反對既∼(推!)

大門我覺得你成個總統咁=]
但係你話我"做大既一定要顧全大局"
你又唔知我諗成點- -

1. 外掛定而是絕對影響遊戲平衡既程式

2. 用外掛系唔公平 呢樣我知 , 阻止方面 , 識我ge人都知我成日見到掛狗都會收王箱= = 上次長谷124ser放左4隻王 , 放左 , d掛狗死左 , 佢地第日咪堅持要用外掛掛機。我個時知道只從玩家入手係根本上無法阻止 , 所以之後我就發左張帖 問" GM有幾唔掂法?" 我已經諗要從GM方面開始入手先到玩家 , o咁晚我仲打好哂封投訴信 , 你認為我有冇阻止? ( GM有行動 , 我自然會係板內推行反外掛 )

3. 樂古曙光板標名: 反外掛 , 用外掛的人來本板自然會- 少 , 人流少左 ( 這不是主要原因 ) , 「親」外掛幫 同 「反」外掛幫 會「極容易」引起大規模罵戰 , 我唔想再重複之前小麟比人封ac 個張罵戰帖 ( 我遲發10秒鐘帖就有4張回帖 ) . 何不試用婉轉的方法加以改良 , 改為" 積極不干預"的政策 , 好似人渣咁講 , 你掛都要掛得有小小道德 , 只反對個班由朝掛到晚又搞事 . 既然你唔鐘意 我咪直情用"先斬後奏"的方法 , 寫信投訴GM , GM有行動再採取反外掛行動=]"

4.寫埋信投埋訴算唔算只係照顧到你身邊既階層果d老友或者熟人?! -口-"

用外掛的而係對人唔公平 , 佢地係唔岩 ! 但係呢d 人我地阻止佢佢地堅持要用 , 係佢地自己唔識享受玩曙光的樂趣! ,  玩曙光除左升lv 仲可以做好多野 , 好似你咁搵錢 , 開團 , 交下朋友 , 係佢地諗唔到!

大門...你講唔係無道理 , 只不過你諗得唔夠深入姐 , 我接受 . 你話反對我唔緊要 , 因為呢到有大把更有能力管理此板的人 , 自問自己能力細...  大可由你擔任版主 , 我不是那些追求權力的人 , 只是一心為樂古同樂古曙光板好. 但係經你咁講 , 我真係有d 懷疑我係後面為大家做咁多野其實值唔值得lo!".

回復 支持 反對

百日放acc仲想做板主-口-
回復 支持 反對

如果唔睇團既 我會支持你 (只係fd角度)
回復 支持 反對

我不嬲唔睇團  見人第一眼梗係睇人名先- - "./
回復 支持 反對

有邊位高LV戰士唔係掛既先
掛都要掛到識用隻人先得架
D人掛完就高LV去天女
人地狂走佢仲拎住把劍同盾狂追
有腦都識換弓啦(指緊某大團某堆掛戰(而垃圾的))
回復 支持 反對