打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 戀雪升LV大秘密

Re樓上

就算牙永佢地係開外掛又點,e到到你出聲?你要話人就先做好自己先啦,你都話左自己有開外掛,咁你憑咩野話人姐,要話人就做好自己先啦,同埋吾見得曙光中其他人開外掛,樓主你話戀雪不如話埋其實團吧,你指明牙永也只是吾倨佢吧,可能你會話牙永用外掛升到75,咁你都諗下另外有幾多人用外掛上75啦,我吾覺只有牙永一個,而且交友團/桃園都吾少人掛啦,點解吾見得樓上話下自己團呢?;P
同埋樓主你用詞係未有問題?你話戀雪升LV大秘密 ,姐係話全部戀雪GE人都係開外掛吧?如果我搵到一個吾係咁點先 可能係你細個,我吾怪你,旦係下次用詞用好D啦~

回復 支持 反對

原帖由 段恨逆天 於 14-1-2008 15:41 發表
完全冇講過自己唔係囉!?
依家人地講緊戀雪請問有邊個戀雪戰士敢出黎講自己唔係掛升架?(除左哈)
收ac個D更傻仔 人地外掛都係用自己能力 收ac用錢買完都唔知有咩好玩

我只係問你係唔係姐=]
無話你係
你自己都係掛出黎有咩資格話人???
回復 支持 反對

原帖由 山崎卍 於 14-1-2008 18:23 發表

我只係問你係唔係姐=]
無話你係
你自己都係掛出黎有咩資格話人???

E D咪就係人才LO,自己又未做好話咩人?
回復 支持 反對

我認係 之前都係戀雪掛機正常 山崎卍 收人ac 絕對比外掛仲衰囉
外掛有用過自己既能力 用錢買返黎既ac 比用外掛既人仲冇資格囉

戀雪入面只有一個戰士(哈哈暴龍丈丈)唔係用掛升 其他絕對係用外掛100%
包括晒個D成日係到吹水個D人 就算唔係戰士仲有幻c 戀雪入面3/4都係用掛
回復 支持 反對

天哥~我唔掛既=.=我都唔識掛~點掛=.=同埋我識都唔用啦~仙掛=易死=.=
回復 支持 反對

哈哈佢點升架= =.....升得超快= =
回復 支持 反對

原帖由 段恨逆天 於 14-1-2008 19:04 發表
我認係 之前都係戀雪掛機正常 山崎卍 收人ac 絕對比外掛仲衰囉
外掛有用過自己既能力 用錢買返黎既ac 比用外掛既人仲冇資格囉

戀雪入面只有一個戰士(哈哈暴龍丈丈)唔係用掛升 其他絕對係用外掛100%
包括晒個D成 ...

未玩啦,人地有錢買ac牙,你吹牙?
同埋如果我係戀雪搵到個吾係掛機咁點先?我隻分身係果到,同我組埋一齊吸牙,咁都叫開外掛@@?你吾知就扮晒野咁,未好屈人啦,一陣d人吾知就比你點左,以為戀雪個個都係咁lo~
回復 支持 反對

用埋分身出黎 不如我開個1LV 吸到2LV之後同你講,我唔係掛架 我吸咋
你分身吸 甘你正身用咩升自己知啦一樣都係外掛
回復 支持 反對

算啦你地 完全唔貼題 人地係話緊戀雪升LV既大秘密,只係想比其他人知
而你地用唔用外掛 鬼理你地咩~ 就算分身 山崎卍 段恨逆天 點講 用外掛都係會再用
講左又唔會停既 唔好做埋D無謂野
回復 支持 反對

放佢王

唔洗錢買點咩

屁就有得放
回復 支持 反對