收起左側

[綜合討論] "新版規" 不看版規 後果自負

關閉 [複製鏈接]

====================加分準則====================
幫人解答問題(+5)
發表一d有關三國群英傳既新消息(+5)
舉報違例人仕(+5)
另外 若我覺得對三國新手有幫助的post 我會置頂加分(+5-10分不等)
====================
辱罵板主(看情況的嚴重性)
打"粗言穢語(重罪,扣40分)(ps:接近既文字都算...[尸弓3 丁頁  尸月 3 果類啦)
交易請到交易區 (若不在交易區交易 -3分)
討論外掛 (扣-10分 另外關題 )
討論/宣傳私服 (扣-10分 另外關題)

帶有辱罵性質(引起果個(-20分)同佢一齊罵(-10分)
10分鍾內連續回復7篇文以上(-5分)
在30分鐘內發放4篇主題以上(-5) 當然 發得多 自然都扣得多
連post的 (-2分)
呃post(例: 單純的thxthxthx see see  等等) (扣分同連post一樣)

==========備註區====================
註1:
冇意義包括 一切和三國群英傳無關係的宣傳
推post(想推post pm我幫手..., 若我都覺得有需要我會去幫)

============無聊的話====================
各位,請在網路上保持有禮貌 因為語言就代表了你的心智的成熟

我扣錯分既人請pm我,我會幫你地加返 若係我錯 我會加分 再係該post道歉
唔服扣分既人一係pm我,一係投訴我
講到我服我會加返分(一定要有理由)

暫時係咁多, 不排除會有改動, 請多加留意

若有會員對版規有問題 歡迎pm我 我會樂意接愛意見

回復

扣分阿~~好驚驚呀0.0
回復 支持 反對

哪樣恐怖喔~所以說話要小心
回復 支持 反對

請勿在此回覆 若對本版版規有問題 請到下面版規建議區

也就是http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
回復 支持 反對