查看: 6575|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [新鮮原創]1--100射手通用點法!夜小證實70上有2sp~~

共有128sp呀~學左狂暴lv1唔洗洗技:
穿甲箭(0sp):屈戰技~
擒天射月(2sp):有用技@@
回天箭舞(2sp):大技降防@@團戰最好~
活氣調神(4sp):建議加爆,由於弓手打戰士用普攻唔痛...而且要打持久戰,,,所以咁樣先夠cp用,打ec同盜賊都用佢好d
火焰箭(6sp):加爆,屈法師,,,扣hp又扣mp
定身(8sp):加爆,屈機技
戰矢強擊(8sp):點爆,弓手最勁的會心
奪魂飛射(8sp):加爆,,,屈法職,,,用唔到技姐係威力大減
準心偏離(8sp):加爆~當定身用完就要用呢招盡量避免被戰同盜打中,,,弓防比較少~但要學病毒lv4就冇計~
鎖定射擊(10sp):加爆~多左sp學埋去...連續攻擊~
魔法箭(10sp):加爆~屈戰最正
泣血箭(12sp):加爆,最高lv一次扣86hp
迅捷反射(15sp):加爆~感激天神提供準確資料
病毒箭(15sp):加爆~打一下+多d傷害梗係學啦@@
精準光環(15sp):有sp梗係加爆@_@
濺血lv2(4sp):用處只為點奪魂

祕笈技唔洗sp點@@有就緊係學哂啦~
pk方式:入場先用戰矢+活氣,然後定身,泣血,火焰,最緊要係跑開,定身未回完就可以用準心/奪魂(睇係咩職),但最重要係對方未定個時射1箭/出1技就好走....尤其打戰你唔走佢扣扣下都扣死你,,,直至事但一個死左
ps.如果學多左濺血/學左流星或狂暴lv2...要即時停學~到唔夠sp學以上祕笈技就洗技
弓手點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=4605&extra=page%3D1
醫師點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5067&extra=page%3D1
盜賊點法:http://www.agames.com.hk/viewthread.php?tid=5615&extra=page%3D1

回復

可惜....我濺血加到3lv了
我d技是
泣血3lv.濺血加到3lv.定技1lv.戰矢1lv.馳0.狗弓手22lv 有咩要改
回復 支持 反對

原帖由 ♂呀雨“ 於 8-5-2008 21:31 發表
可惜....我濺血加到3lv了
我d技是
泣血3lv.濺血加到3lv.定技1lv.戰矢1lv.馳0.狗弓手22lv 有咩要改

22lv可以重玩- -好快姐........我幫你升1日都搞掂=="
咁樣學就唔會唔夠sp學有用技:
泣血:加爆,最高lv一次扣86hp
火焰:加爆,屈法師,,,扣hp又扣mp
戰矢:點爆,弓手最勁的會心(仲勁過盜)
活氣:建議加爆,由於弓手打戰士用普攻唔痛...而且要打持久戰,,,所以咁樣先夠cp用,打ec同盜賊都用佢好d
擒天:有用技@@
回天:大技降防@@團戰最好~
奪魂:加爆,,,屈法職,,,用唔到技姐係威力大減
濺血lv2:用處只為點奪魂
祕笈技以後再說吧!
回復 支持 反對

20lv對我黎講要升2日多
...好難升的..打怪又悶
只是點錯一點 唔怕吧...
回復 支持 反對

錯1點都重玩,
樓主十分嚴謹@@
回復 支持 反對

病毒:加爆~扣血技梗係學啦@@(<樓主呢個係咩技=-=?)
迅捷反射(???):學就梗要學..問題在於其cd時間幾長同埋高1lv會唔會加多d@@(<仲有呢個...唔明你講緊咩=-=)
仲有,你個topic又話1-100
你又只係講左d低lv既技...咁70之後至100果d點?
快d講埋佢>"<
回復 支持 反對

原帖由 牡丹靈姬 於 9-5-2008 11:14 發表
病毒:加爆~扣血技梗係學啦@@(

佢有講呀
下面咪係lo
回復 支持 反對

囧...我都無咁快會70lv上
回復 支持 反對

原帖由 benson仔 於 8-5-2008 22:30 發表
錯1點都重玩,
樓主十分嚴謹@@

點錯1點@@...影響唔大既...假如迅捷唔駛點到lv4你可以100lv唔洗技~~
原帖由 牡丹靈姬 於 9-5-2008 11:14 發表
你又只係講左d低lv既技...咁70之後至100果d點?
快d講埋佢>"<

牡丹姐@@其實80-100技係得魔法同穿甲屈戰...另外呢兩招其實冇咩用...有祕笈既lv1都唔錯既@_@
[tr][/tr]
圖示技能名稱學習等級學習價格學習SP點消耗MP消耗CP技能傷害前置技能
精準光環LV3
982000050100精準光環LV2
技能說明
高階射手的專屬技能,能使範圍內全隊的物理攻擊和命中率獲得提升(官方好奸...又唔講+幾耐...如果每lv都係加咁多仲衰-0--v-學錯左米又係要洗....命中率...冇咩用...反正曙光最多的還是戰)
取得方式
技能導師-靈離
圖示技能名稱學習等級學習價格學習SP點消耗MP消耗CP技能傷害前置技能
輝耀爆發LV3
9920000500輝耀爆發LV2
技能說明
短時間內大幅提升能力後能力衰弱下降一段時間。(全職都有...要lv1米算囉~團戰最後1分鐘衡刺?xd)
取得方式
技能導師-靈離

回復 支持 反對

係唔係1升到100lv 有99點sp
回復 支持 反對