查看: 4646|回復: 31
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 好火囉...從來未見過d咁既人

今日真係好火下...晏晝係曠寂升lv果時..無啦啦見到某位賤人上左..仲係係ser3虎丘!
嘩...嚇到我呀..好在唔係殺到黎曠寂姐..如果唔係我真係死緊囉..真係走到去血紅角身邊都唔掂啦
之後...佢仲要密我問係咪去睇黑龍+影相..心諗..我幾時有話去睇黑龍+同佢影相呀..依加我同佢好熟咩
我就話幫人升緊...唔得閒,佢個xy就話「幫埋我」,oh...佢係我乜水?我同佢好熟?佢自己唔識升?我同佢同團?我好想幫佢?定係佢自己懶呀
我同佢一d都唔熟,一d都唔想幫佢升.....10成9都係佢自己懶...人玩曙光佢玩曙光...要人幫佢升都有...真係垃圾
出價又出埋晒d膠價...好似果位賤人話問我防紫放幾錢咁..我話27m,已經平左...佢都仲要係度同我壓價...壓到去25m
oh.......乜依加曙光d野好平咩?點解我唔知既?定係佢出埋晒d膠價呀...仲話想齊頭500m...話放500m game錢...
有人收先算la=_=.......依加好多人都放...............

仲有條友成日係度向我晒命...成日話汁到咩平野,遇到d咩水魚,話抽到夜光卡抽到+3寵(不過係好垃圾果d)
我x佢個y......串我冇錢??遇到水魚好巴閉好勁?汁到平野好勁?抽夜光卡抽到+3寵好勁?
唉.......遇到水魚都只不過係一時好彩姐...抽到+3垃圾寵..都係咁岩姐...

條xy成日開口埋口問我升左幾多經...講左比佢聽.....佢第1個反應就係「升左帶我升」
fxxx...佢係我邊個?我同佢好熟?我依加開緊善堂?佢d lv難升我d lv唔難升?全曙光淨係得佢一個要升?
我x佢老x...我帶人升都係睇人架啦...一般都只會帶同團/超級好fd炸...佢又唔係同我同團,又唔係超級好fd..點解我要帶佢升?而且我自己都要升
成日話唔帶..就係度做埋d「畫圈圈」既表情...

我有一日問佢係邊度搵到我個msn..佢竟然答我唔到..嘩...加人就識加...但唔識講係邊度搵到
有冇咁奇呀...唉...真係早就應該當佢係不速之客..封鬼左佢啦
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
仲有依條友呢...真係一d都唔知自己有勁多人憎佢=口=
仲要自認係淆底怪=_=
條友連一d自學能力都冇...唔識淨係識得係度問問問,又唔識自己上台曙官網搵料
就連「台灣密技特搜區」...都唔識搵...都係上左台曙官網→遊戲指南→遊戲密技特搜專區炸ma...咁都搵唔到..呢d咪叫勁
人玩曙光,佢玩曙光就緊係特別d...唔係唔升就係要搵人帶升..嘩...咁搞法..玩成世都唔會高lv啦
仲有連lv都唔去自己升...好容易連玩曙光既打怪都唔會識囉
仲有d lv又唔係自己升出黎....就算幾高lv都好..都係垃圾一隻啦
成日話難升難升..咁7x-100果d叫咩呀?用下個腦諗下先啦
加人msn就識加..但邊個爆我個msn出黎就唔識講...我聽某d人講...佢都係唔知邊度搵到人地個msn出黎..之後加左佢啦
仲有我隻蝶升唔升+3關佢乜野事呀...寵對我黎講都唔係好有用...我都冇玩寵好耐啦..仲升黎做乜姐...升黎晒錢咩...
真係理下自己點樣升lv仲好啦
成日學人收野..結果出埋d低到冇人有既價..佢係咪當左人地係水魚呀

細個大晒呀?低lv大晒呀?唔識升大晒呀?出低價大晒呀?抽到好野大晒呀?遇到水魚大晒呀?講唔出邊個比我msn你大晒呀?相集4一定要有你呀?
你條xy真係一d羞恥之心都冇...我話你係淆底怪..仲話「係」...依加鬥緊差??
做人係鬥差架咩?我唔知既?
禮 - 謙讓恭敬,言行有規
義 - 明辨是非,處事得宜
廉 - 正大光明,清高雅潔
恥 - 心存羞愧,勇於改過
↑ 以上就係對人既基本要求..但我完全唔覺你有做到其中一樣
我依加就係唔鋸你...我好早就已經睇你唔順眼...錯..係係唔知3月定4月果時打古靈..已經睇你唔順眼
我依加擺明淨係歧視你低lv,我依加擺明針對你,你吹咩?你對我咁串,我就對返你咁串
仲有你條xy真係好無理取鬧...話我相集4冇你..你冇野呀?我同你根本就係冇影過相,就算係影過..都唔會post!
因為我同你根本就係唔熟!仲有post埋你既話..咁我個相集仲邊洗要
仲有.....你估我依加冇錢??我洗鬼一定要放比你??你當我冇錢果時唔識上塔打錢?成日有錢仲要出低價..咁不如唔好收!
你撩我...我就唔會放過你
夠薑就黎天女/終天殺左我呀...垃圾!
總之你咁樣撩我...我就唔會放過你!
收嘟啦你!!俠客2世!串我好x勁呀?
我依加憎你仲多過憎俠客呀!
係你搞到我唔想玩曙光架!

回復

如果佢真係搞到LAMLAM唔玩
我日日跟住佢,日日放王箱!!![[yoyo_155]]

LAMLAM唔好理D廢柴啦~
有丹丹係到支持你!!!
我地一齊加油~~
回復 支持 反對

原帖由 牡丹靈姬 於 14-6-2008 00:56 發表
如果佢真係搞到LAMLAM唔玩
我日日跟住佢,日日放王箱!!![[yoyo_155]]

LAMLAM唔好理D廢柴啦~
有丹丹係到支持你!!!
我地一齊加油~~

我e+都愈黎愈5想玩曙光la
都係因為佢e條垃圾ja
煩到死..又唔識收下嘟
我幫團友升..就要幫佢升埋..都痴痴地
回復 支持 反對

果d人又沒x用,又要自大,又鐘意扮勁扮醒,連係game都係扮哂野,你就知佢地真人幾垃圾啦,~lamlam 洗鬼同呢d人一般見識啊~咪鬼理佢喇~
回復 支持 反對

我同佢既對話= =

佢之前無啦啦叫我去攤區幫佢睇下有冇專爪一式...又問我有冇玩勁舞-0-仲叫我幫佢sd幾十m俾人遲d俾返我= =佢都膠膠地
回復 支持 反對

睇下.......又一次證明曙光D新手越黎越冇品同中2串嘴=_="""[[yoyo_003]]
平左比佢仲5知足....得串進尺  人要識得知足先得+ [[yoyo_154]]
想齊頭500M 冇問題........5好買未得LAW[[yoyo_006]]
曙光難升ED個個都G+LA  又5係得佢一個難升........只要付出時間終有一日會高LV起黎...我都好難UP+  [[yoyo_027]]
水魚可能佢地5G價錢又信得過你先會比你有機可乘....噤樣賺人$.........[[yoyo_087]]
XD5好 5玩AR 你遇D噤GE事都仲有我地E班超級好FD係背後支持你喲[[yoyo_054]]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 xman916 於 14-6-2008 01:32 發表
果d人又沒x用,又要自大,又鐘意扮勁扮醒,連係game都係扮哂野,你就知佢地真人幾垃圾啦,~lamlam 洗鬼同呢d人一般見識啊~咪鬼理佢喇~

係lo...佢係度串我先賤格呀
佢真人都係小學生黎ja
呢d咁ge人...一d都5岩同老手玩lo
依加條賤精上左樂古啦..做乜唔入黎睇呀?淆晒底呀?
原帖由 神乂影 於 14-6-2008 01:46 發表
佢之前無啦啦叫我去攤區幫佢睇下有冇專爪一式...又問我有冇玩勁舞-0-仲叫我幫佢sd幾十m俾人遲d俾返我= =佢都膠膠地

係呀..我之前都有比佢咁叫過呀
話入攤幫佢睇下有冇洗洞水..仲白痴到問「會唔會唔成功」..呀生..你咁都5識..咪鬼玩曙光la..
專爪一式..人地放5知幾多十m..條xy竟然話5值..都痴痴地
5洗用草合咩..5識就咪x玩啦
原帖由 月使 於 14-6-2008 12:36 發表
睇下.......又一次證明曙光D新手越黎越冇品同中2串嘴=_="""[[yoyo_003]]
平左比佢仲5知足....得串進尺  人要識得知足先得+ [[yoyo_154]]
想齊頭500M 冇問題........5好買未得LAW[[yoyo_006]]
曙光難升ED個個都G+LA  又5係得佢一個難升........只要付出時間終有一日會高LV起黎...我都好難UP+  [[yoyo_027]]
水魚可能佢地5G價錢又信得過你先會比你有機可乘....噤樣賺人$.........[[yoyo_087]]
XD5好 5玩AR 你遇D噤GE事都仲有我地E班超級好FD係背後支持你喲[[yoyo_054]]

係lo...e+ d新手變晒la...串老手都有..佢乜料呀
得果5百幾m就學人放game錢..至少都儲夠千幾m先la
果2條防紫我都平左好多比佢...攤入面仲有d人放成3十幾m..我問門門..佢都話值3十幾m
曙2難升就個個都知...佢覺得難升咪咪鬼升...我自己都要升..仲有我同佢又5係熟...幫乜鬼姐
佢話佢部機廢到玩5到...咪換過部lo...我e部都係3千幾蚊ja...仲係雙核心cpu添...
就算係我5知價..我都5會信佢d膠價la
咁月使都5好5玩..冇左你呢個咁好ge fd..我會超傷心
都係月使抵鍚>3<
原帖由 楓之葉 於 14-6-2008 14:20 發表
lam 你快d寫遺書  離開曙光2啦
你d野我幫你接手   lam你一路順風   [[yoyo_146]]

咪傻= =
就算係ge話...我d野都5會比人

回復 支持 反對

叫親2世果d人都膠膠地既=.=
上次又有一個叫妖狼2世既係攤到係9咁罵我=.=
回復 支持 反對

哈=.=
妖狼真慘....
LAMLAM洗咪為左D咁GE人爆粗影響自己形象=.=
回復 支持 反對