查看: 2803|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] AGAMES曙光版版主真係....(版主哥哥被罰~)

岩岩上左AGAMES曙光版睇野,無意中睇到版主哥哥講"WHAT THE FK"
之後人地話佢佢又話代表情緒(我真係小佢)
http://agames.hk/viewthread.php?tid=2748&extra=page%3D1
之後BEBE講左D野佢又話人(如下)
http://agames.hk/viewthread.php?tid=5476&extra=page%3D1&page=1
[.....你已經犯了本版規第2條:
2) 嚴禁引起罵戰,人身攻擊,或使用粗言穢語侮辱等(粗口同音字也不可以)。
現禁止你訪問本版區一個星期,即時生效。....

睇黎我唔洗解釋俾你知你衰咩野喇....仲有唔好開第二個新既帳號喔..
否則俾我CHECK到個IP一樣就封IP架喇......
好了....大家可以繼續發表意見...
除非有D人繼續搞事..否則都唔會關帖]
我睇到都o左...如果版主真係可以咁大權力咁AGAMES真係(收得皮)
本身都唔係幾想打,但係愈睇有D愈唔順眼,之前又係咁,咁耐之後又係咁
真係(士多啤啤)佢

不過AGAMES話會處理,希望佢地可以公事公辨(網如下)~
http://www.agames.com.hk/viewthr ... page%3D1&page=4

係今日我上左agames,發現左版主哥哥比人禁言=v=(網如下)~
http://agames.hk/viewthread.php?tid=6160&extra=page%3D1
曙光版主已被禁言處分曙光版主因為屢犯版規,經過審查後,決定處以禁言七天懲罪。
另外亦提醒各會員,請遵守版規及保持應有禮貌。

希望佢可以改過自新

回復

牛油- -''佢好可愛架
之前佢人身攻擊永  又成日開POST話乜水昆人/係衰人
之後我咪開個POST嘈佢話..版主吾係應該以身作則既咩
佢吾守版規點解我地要守
定係版主有凸權吾係守版規= =''

之後個篇野- -我明明冇人身攻擊,,粗口- -
佢咁都屈得我= =''

我開左幾個POST話佢..叫佢出泥SAY個SORRY
佢潛左水幾日''之後我話吾再煩- -叫G字頭DEL哂D PO
佢又走返出泥串- -  之後我間吾中先會上曙光
佢用隻淆賊成Q日打我= =

AGAMES真係好有問題
先有一個垃圾版主
再有一個經常自視過高既人
再有一堆擦鞋仔
再有一班KAI子-.-
回復 支持 反對

妖...條友仆佳來...無拿拿封佐我ip...你唔受得意見架咩  傻仔楓?...見到我話你唔順超
封我??你好叻啊.....你係史上最強的版主啊

下次試下用再好d的方法黎表達。
粗口可免則免 by百日

回復 支持 反對

我其實係想係果個post爆粗話佢的
話完話我代表情緒,勁爽~
ps我係見到bebe咁慘先開post@@
回復 支持 反對

agame好似好多傻仔@@
回復 支持 反對

我地革命成工  呵呵  大家上去睇下
回復 支持 反對

原帖由 heis 於 20-6-2008 17:26 發表
妖...條友仆佳來...無拿拿封佐我ip...你唔受得意見架咩  傻仔楓?...見到我話你唔順超
封我??你好叻啊.....你係史上最強的版主啊

下次試下用再好d的方法黎表達。
粗口可免則免 by百日

百日真係識體量我地=.=
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 21-6-2008 07:55 發表
我地革命成工  呵呵  大家上去睇下

睇d咩先???我好想知=.=
回復 支持 反對

快d上去睇啦  上agame睇
回復 支持 反對

整件事件我已經通知了管理員,由於現在楓版主要進行內部聆訊,所以帖子需要暫時關閉,待有結過後再向各位會員交代吧!!請耐心地等候,不要再開同類帖子,管理員會處理。

管理員將會就此帖主題及其所有回覆作對一步調查,若發現任何違規行為,將對違規會員進行懲處。

此主題將被上鎖。
回復 支持 反對