查看: 2180|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 世界上竟然有呢d貝戔人!!!!!!

呢個人就係 笨siu乂幻   ............係個60lv 幻c來...我就想用個60lv弓手同佢換...
之後條友昆佐我...佢叫我俾pw佢先....我咪俾佢先lo...之後佢條粉腸無俾佢個pw我..
好彩我開定個bug網.....我咪改返個密lo....之後條蛋散又叫我換ac...最後佢又扮燃晒
野話改唔到密....2次都係咁!...之後我咪開game登入lo...佢改佐密碼係到扮晒野!
之後我咪用返個bug網改返個密...你地知唔知呢個仆佳食屎9講咩?...佢竟然話好彩無俾個
密我...唔係我咪死?....而家我好燃錯???....講到好似佢好正確咁,假如我無開bug網咪昆
佐我?....好彩我俾人昆過所以同人換ac都會開住個bug網.....仲有..
假如大家真係唔信我(踢球).....你可以問下lam豬
,玄影果d我個人係點lo..............呢條粉腸我保証見佢一次買起佢一次!!

回復

哇~~~佢日日係咁想同我換AC
佢同我講AC有好多飛行同寵 我叫佢交易比我C下
佢同我講:我點知你係味想昆我呀
我想問你唔禁交易我點昆呢
回復 支持 反對

佢係天女= =打完我D分身就係到笑我-.-
我開隻正身打佢= =佢不停走出天女-.-
回復 支持 反對

昆昆相報何時了..
回復 支持 反對

咩泥架爆爆= =
作埋D咁既野.[].
回復 支持 反對

老實講, 明知而家有咁多人呃人 都仲會敢試換ac
俾人呃到都抵死

只怪一個字 貪
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

講得岩~~好多人想要1個good ac但係有唔係原來係比人昆先死呀
回復 支持 反對

我覺得換AC真係吾可靠= =
一係就真真正正咁收隻AC返泥-.-
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

笨siu乂幻

之前我同佢升過lv.....之後聽人講佢正身好似叫  亂

唔知有無記錯!!
回復 支持 反對