打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家覺吾覺而家D大團好變態??

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

算啦=.=佢要自慰(自我安慰)
覺得戀雪係完美我地都改變唔到佢=.="
回復

原帖由 牛油 於 9-7-2008 16:30 發表
戀雪xDDDDD"
我地非主都得66盜=.=

冇講戀雪 = = ?????
回復

唔係呀be~
我地係話樓主開呢個post果時冇講明:戀雪
而牛油又唔係開呢個post既樓主
佢都係黎留cm之嘛~kaka~
回復

原來係咁-0-''
可能肥曲係見到牛油咁講先嘈返佢姐><''
回復

咁...叫佢收下火~~
回復

嗯=.=""
同埋樓主講到大團我緊係諗起差唔多可以改變曙光ge戀雪啦
回復

[其實我有D抗拒你地成日講戀雪- -'']
因為...好耐之後戀雪同神奈好FD的-.-
而我-.-都係戀雪同埋神奈玩開-.-戀雪一開我就E經入左去玩-.-
但因為有D事發生- -..攪到本來戀雪既大部份人走哂-.-
所以收D人愈泥愈衰(有D人我都吾太中意- -)

其實每個團都有D咁既人架啦
點解你地又吾講下佢地- -
次次矛頭都指住永同埋曲個D- -''
其實一開始佢地吾係咁- -''
不過佢地真係做左好多衰野..呢樣大家都知
但係呢排..佢地都冇做衰野啦- -''點解你地仲要繼續講-0-
我吾係話幫佢地- -只係..
佢地改左但你地都繼續話佢地..對佢地泥講好慘囉- -''
回復

bebe,我都知永宜家好左好多
不過,至於曲,可能佢唔係改得好多,只係改左少少,而態度依舊咁火爆
只係改左少少係唔夠彌補佢之前既過錯,更何況人地係睇唔到的
只係呢幾個post,就已經知道佢改過有幾多
所以,你地身為佢朋友,努力d幫下佢,叫佢收下火
唔好又話咩咩公敵,點點點...
行為舉止做得好,人地想插佢都冇位插^^
回復

肥曲其實係一個大男人- -''佢d性格真係大男人得好緊要- -''
只要佢覺得自己岩 - -佢就點都吾會認低威~"~
回復