查看: 18479|回復: 27
收起左側

[綜合討論] 綜合50+的球員問題

咁係唔係除非佢一開始分析就最小綜合係50+...咁個球員先可以50+....否則就要洗點?........咁係唔係姐係暗示左買d50+的轉會球員....咁會比較好?
回復

回復 樓主 的帖子

唔係好明你講咩= =,只知{咁係唔係姐係暗示左買d50+的轉會球員....咁會比較好?}=係
回復 支持 反對

回復 樓主 的帖子

係你呢個階級未去到洗點住
回復 支持 反對

其實你講緊咩[[tk_32]] |
回復 支持 反對

姐係問....買球員應買d50+綜合的番黎練定係買d18歲球員自己練....邊個方法練到60+綜合的機會大d......同埋仲有一個問題.....職業隊個訓練員....係唔係唔洗請.....而佢又用黎做咩
回復 支持 反對

我由尾開始答你
訓練員既職責係加22歲以下球員既潛力
如果你職業隊既球員全部22歲up... 咁你請黎都冇乜用

買球員方面
你要該球員既潛力星...
不過綜合50+而又多星既真係好少.. 就算有我諗樓主都99.9%買唔起
買d後生仔+5粒星既慢慢練最好.. 用埋pp5(球員分析器睇),好多綜合都過到50幾,甚至over60
回復 支持 反對

哦明白了.....但我分黎分去都都係搵唔到d最小值綜合有55+.......咁係唔係因為我唔好彩.......咁個職業隊訓練員....加左潛力....我可唔可以睇到佢加左咩同加左幾多......唔係街球個d(姐係有message 個種)........
回復 支持 反對

最小值有55好難得架...

職業隊訓練員我都唔太清楚
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

洗點個綜合係唔會加的....
回復 支持 反對