查看: 3070|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 好朋友非你莫屬 - LAM之相集5(只求回覆&開心!)

7月,對於我黎講係一個幾特別既月份
因為今個月既30號係我生日
同埋係我做左組長1個月!因為依排係曠寂同丹丹+鬼鬼佢地組
都係我做組長,組長依個位雖然係辛苦..但係都好開心^^
好了,唔講咁多~去圖吧!!

個人資料篇

新版的個人資料,比較好睇

←講到隻分身做左我工人咁^^"
←成功的秘訣

朋友+感謝篇

唔知藍色好睇D定紅色好睇D呢?

自製篇 (以BAN同ICON為主)

←7月30號係我既生日喔^^~個蛋糕係我親手畫的,好簡單
←估下主角係邊個啦
←依個真係好難整,不過整到個個都咁型^^

←月使,小緣,有你地啦
←3個不同造型既我,唔知大家鍾意邊個造型呢?
←好友名單既另一版本
←花LAM,琴晚半夜整既

非你莫屬

其實仲有好多,不過我諗唔到點寫同埋懶得做

LAM之貼圖區

唔知點解..影側面,就算係坐左係度都特別好睇

千怪斬 - by xdxdlam?!

空中飛牛,仲見到我係一隻2階牛,應該係4X LV果陣影

哈~終於可以姐住自己個樣啦

好型既一張相,不過唔POST依張相,都唔知原來自己已經好耐冇上過浮鬼

LAM : 好累呀,借個搏頭比我訓下 怪 : %^#)#($_

成身都係紫色~型

新技黎?好光下

曙光既科技真係先進,有電梯上落

啦啦啦~我係一個乖學生

教官 : 依位就係新老師xdxdlam

我對新鞋,大家估下係幾多號

以下2張都係係牛城影,唔知邊張靚D呢?

唔知點解,咁樣影會影得隻牛特別型

孤單的我,坐係牛城某小巷度呆

咁都企得穩!?

唔知點解,愈黎愈鍾意咁樣影自己

眾 : 死屍都識講野,好驚呀

升72LV了,依張相得隻蝶唔夾.\_/.

LAM與寵物篇

到左深夜,自己一個人,真係好悶,好在仲有喵喵陪我

話說某一晚係鬼踏碼頭,有1個人同1隻蝶係度行CAT WALK

2個望住對方做咩呢? (依張相,已經有成7個月既歷史)

洛可影相都唔叫埋我,衰洛可.\_/.

唔制呀,比蝶蝶搶晒鏡/口\

好熱,係瀑布附近同蝶蝶休息

喵喵 : 睇我做一次

喵喵陪我係牛城某小巷度呆,THX呀>__<

同喵喵一齊去雪轉睇夜景,好靚呀

LAM & 月使的牛城之旅

去到牛城,月使唔知點解話去天宗會長老度

明白了,終於明點解月使一去到牛城話去長老度

冇記錯既話果陣月使話個NPC係我家姐黎@0@

新屋,又白又靚,仲好大間

大家都開心到喊

大家互相擁抱 (依張原本係我多手按錯制影的,但後來慢慢咁睇,又覺得冇咩問題)

深情對望

之後就同月使周圍睇下牛城有咩地方好玩

合照篇

小緣,有你啦~

3個人的合照,比小緣支杵搶晒鏡 (不過點解後面有錢係度)

唔知點解,依張相愈睇愈覺得小緣做左大佬 (不過就算唔睇對翼,小緣都係大佬^^)

夾得最好就係依張,試左幾次先影到

友誼永固,依張我個人認為都整得幾好

幾個月之前同小源+絕影既

3個人都係有尾=0=

全男班,得我一個係女

大約3個月之前同犬女係鬼踏海底影既

好靚仔既鬼鬼都出場啦!

大笑鬼,大笑LAM,但係冇大笑丹丹架=0="

大佬鬼出場! (其實咪又係鬼鬼,不過做左大佬^^)

黎張正常D既

同鬼鬼加月使既3人合照 (眾 : 相集5既合照篇真係多3人合照~)

依張係咪好熟呢?係啦,論壇頭像就係由依張相度CUT出黎

黑牛+黃牛+藍龍 (鬼鬼真係識搶鏡)

騎牛牛,不過我太大隻,好難上到去

唔知月使仲記唔記得影依張相果陣,有人話要洗眼呢?

係咁既環境下KISS,正

月使+LAM : 風塔前面好靚呀

月使周圍走,捉住佢先

KISS,依張好似仲正

曙光,大家都唔洗咁灰啦

全部人一齊大笑(眾 : 大笑既代言人就係xdxdlam)

丹丹出場!

睇風車,不過懶得上傳,所以貼依張

怪物+場景篇

不知巔,依舊冰好靚

牛城某間大屋

龍引古地

不知巔既崩天巨岩怪

迴音寂地既鐵甲蝸牛

北山冰原既北山霸刀

好了,終於都POST晒我要POST既野
今次既相集係以合照為主,所以D相特別多
相集5可以話係最成功,最特別既相集,因為標題,相,自製既,文字都有人比意見,令到我唔洗咁辛苦
係依度我要特別多謝月使,因為大多數既野都係佢幫手比意見
如果大家想睇下舊既相集,可以按下面D圖進入

回復

第一呢^+++^呵呵
回復 支持 反對

第二~~
丹丹真係好鍾意LAMLAM整既相集!!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

cm=]
很靚-v-
好友名單仲有我wo-3-
以為你唔記得左我
回復 支持 反對

好好好 ............ 勁啊! 我本來覺得曙光除左升LV無咩玩. 看完你個POST 忽然覺得呢到好有人情味啊!
你好有心機啊. 快的在POST 多的出來!!

Sagawa
回復 支持 反對

勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁
回復 支持 反對

好多牛呀>.<  想打劫D牛相=V=  不過我唔會咁衰 自己拎 下次先問 LAM你拎啦-0-
回復 支持 反對

原帖由 月使 於 22-7-2008 15:45 發表
第一呢^+++^呵呵

恭喜^^
原帖由 牡丹靈姬 於 22-7-2008 15:52 發表
第二~~
丹丹真係好鍾意LAMLAM整既相集!!

@0@
鍾意咁就好la
不過未必會再開相集6...
原帖由 玄影 於 22-7-2008 16:38 發表
第三個
好令啊!==^^

恭喜=0="
原帖由 =影= 於 22-7-2008 21:49 發表
cm=]
很靚-v-
好友名單仲有我wo-3-
以為你唔記得左我

好似由相集1 (5知2月幾定3月幾)開始..好友名單一直都有你- -
邊會5記得你呀...poiuytrewq夠冇玩超耐..咪一樣有佢
原帖由 busmanng 於 23-7-2008 07:02 發表
好好好 ............ 勁啊! 我本來覺得曙光除左升LV無咩玩. 看完你個POST 忽然覺得呢到好有人情味啊!
你好有心機啊. 快的在POST 多的出來!!

Sagawa

其實官壇果個先正=v=
不過心機...我都係冇乜=0="
再開相集..未必開了..雖然仲係幾百至到百幾張相未post..
但係官壇果邊..................有d野搞到我5想再post
原帖由 123963 於 23-7-2008 08:55 發表
勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁

不勁了- -
原帖由 草女 於 23-7-2008 11:25 發表
好多牛呀>.<  想打劫D牛相=V=  不過我唔會咁衰 自己拎 下次先問 LAM你拎啦-0-

拎去吧...拎左講低就ok..但拎左5講低比我發現左就5該自己小心一下我................
回復 支持 反對

我拎人野一定會出聲的  我不是小偷哦=.=
回復 支持 反對