收起左側

[綜合討論] 比7.7封左post

關閉 [複製鏈接]
冇錯....我係有佢昆人D相
咁又點?有就一定要POST?
果次唔小心講左阿永到E家我總有講?
件事過左一兩個星期你總要要講
你係未要搞到全部人冇面你先安樂?
回復 支持 反對

其實點解666要開咁多個POST講同一樣野?
回復 支持 反對

原帖由 另一個百日祈禱 於 26-7-2008 12:40 發表
超 日日聲聲 話人發姣
人地話傻豬泥既又話人周街out 3搭 4
甘人地有無比be 電到 先 = =
無既話佢都out唔到喇
仲有,我學校個miss 對往男同學都有講:[傻豬呢既]
甘係咪代表我miss 溝仔.?
真聰明~

牛油=.=偉  ...

666睇字睇清楚D 我係講左佢勾3搭4佢先回傻豬黎既
而每個人都有唔同既受"電"能力 某些人對姣係有種抗拒感 所以無比"電"到

最後 到你miss個單野 雖然唔關曙光事 但係都講明少少 照你所講小BE係對住曙光入面既人"發電"(其實我一直都無話佢有電呢樣野)
而個講傻xxx(太惡心不想再講) 係對曙光既人講 你miss個句係對學生
一般做得miss既當然有D愛心 睇學生有如親人講個句野既含義就改變左 如果對差唔多年齡既人黎講就係勾3搭4 明嗎??
回復 支持 反對

一呃玩野
二黎呃POST= =
回復 支持 反對

算啦666- - 人地連勾3答4同埋8婆呢個樣野都吾識解
我想問有邊個吾知我多老公@____@?
辣B同古古佢地成日都咁講架啦~~~
由曙光1開始識個班神奈既人個個都知  SO@@?
關吾關你事先@@?  問左你3次  你都未答我呢條問題
仲有  講第3次喇-.-呢D野你情我願  佢吾想我都迫佢吾到架~~係咪先@@?
何況我同佢地一齊  我冇要求過要呢樣要個樣
真係好想問- -我又冇昆人又冇做D乜害人既野
呢D係我私事  關你乜野事姐-0-

仲有- -入桃園= =?咪傻啦- -貪個團樣衰咩??
個時旺旺比隻人我升  我吾通關頻咩@@?
見到有人講人壞話@_____@呵=]
若要人不知  除非己莫為呀-W- 怕講完人壞話人地知既
咪吾好講LO   =]
回復 支持 反對

係咩?
你真係唔介意咩?
咁點解你聽到之後就唉左聲
之後仲off line呀?
個團樣衰你又唔退?
係咪你想知道D咩先留低呀?
你八婆唔關我事,只不過我見到有人係八婆我忍唔住叫左佢一聲姐
點知你又爭住爆自己多老公,得啦,知你多老公
唔洗講晒比咁多人知,你最威,你又多老公,但又唔姣,最勁係你
回復 支持 反對

大人GE事...
做細GE我都係唔好理好了
回復 支持 反對

原帖由 段恨逆天 於 27-7-2008 00:56 發表
係咩?
你真係唔介意咩?
咁點解你聽到之後就唉左聲
之後仲off line呀?
個團樣衰你又唔退?
係咪你想知道D咩先留低呀?
你八婆唔關我事,只不過我見到有人係八婆我忍唔住叫左佢一聲姐
點知你又爭住爆自己多老公,得 ...

你講乜Q野唉左聲之後OFF= =???吾明
我問第4次了- -多老公關你乜野事- -你識吾識睇中文
吾答人-.-冇禮貌架-.-你老豆媽媽冇教你既咩???
多吾多老公''邊個我老公  呢D係我私事-3-你講咁多做咩@@?想做埋一份XD?
想叫咪叫-0-叫完仲咁多野講@O@??
同埋我都講左- -我開旺旺隻人升  又吾係我自己入桃園= =
吾通幫佢出團咩-.-傻既-3-
回復 支持 反對

我應左你啦 唔關我事 但係我睇唔過眼! 你眼殘?定係你老豆同娘親無生隻眼比你??
off左係指講完你135 246之後你係某團到唉左一聲之後off 你堅持無既我都無辦法
甘你又想睇 又要講到自己好唔想睇甘 用人地隻野睇完可以唔洗係某團出字架
你有呢種動機已經証明左你係特登睇 而我同666嘈緊你可以無啦啦加埋入黎
難道呢D又關你事??八婆<---呢個名唔岩你咩??
回復 支持 反對

原帖由 段恨逆天 於 27-7-2008 01:39 發表
我應左你啦 唔關我事 但係我睇唔過眼! 你眼殘?定係你老豆同娘親無生隻眼比你??
off左係指講完你135 246之後你係某團到唉左一聲之後off 你堅持無既我都無辦法
甘你又想睇 又要講到自己好唔想睇甘 用人地隻野睇完可以 ...

完全吾明你講乜= =
我開旺旺AC升個一次只係睇到你地講永同埋山崎壞話
之後我就係團話返比佢地聽@@
吾知你地講乜野135  246囉- - 仲有個時你都吾係到
我升LV吾通關哂D頻佢- -?傻既咩???
我覺得8婆呢個名吾係好岩我@@
雖然你係男仔-0-但係我覺得8婆呢個形容詞岩你多D  XD
吾關你事都要理-0-SO八掛
回復 支持 反對