打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【某大團搶場証據】新增該團高層冇腦回應!

關閉 [複製鏈接]
天妹= =""""
咁樣講有d唔太好= =
回復 支持 反對

丹@@ 算啦 唔好嘈咁多~~
人地係要保護自己個團聲譽冇計
實會搵d野話你屈架喇

不過經過呢件事 大家都睇得出某人講野係幾咁唔正常a_a
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

不如下次拍埋片黎證明= =
拎圖又話屈= =
咁拍條片post上黎...5會係屈掛?
回復 支持 反對

回復 35# 的帖子

你當我死GA ? 我老婆搞唔掂我先出場丫嘛!
宜家佢1個都掂晒啦...對付呢D冇腦既人唔好唗咁多人力=-=
留力升LV好過~~~
回復 支持 反對

= =
lam豬....點拍片牙= ="
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 27-7-2008 11:54 發表
= =
lam豬....點拍片牙= ="

你5係話比我聽你5識拍片ga ma
有個程式係係game度可以拍片ga
下載link : http://www.sendspace.com/file/fhk6x0

用法 :
發現很多人的問題是把 REP 製成影片,我就來為大家解說吧。

必備軟體:Fraps錄影軟體

硬碟空間:3G 以上。
註:3 分鐘需消耗 2G 以上的容量,需要壓縮來將檔案大小縮小。
  畫質較好的會縮小到 20MB 左右。

步驟說明:1﹥音量控制→內容→錄音的地方選取【單聲道語音】。點我看圖
     2﹥開啟Fraps。點我看圖
     3﹥回到遊戲中播放REPLAY。
     4﹥到了你想要錄的地方,按你設定的錄影熱鍵(預設F9)開始錄影。
     5﹥數字會變成紅色的。
     6﹥按錄影熱鍵(預設F9)停止錄影。這邊就算路完成了,再來是將影片壓縮。
     7﹥開啟Windows Movie Maker。(XP有內建在附屬應用程式)
     8﹥按檔案→匯入至集合。
     9﹥將檔案拖到【視訊】。點我看圖
     10﹥按檔案>儲存電影檔案。
     11﹥到了下圖的地方,點選【顯示較多選項】。點我看圖
     12﹥最佳檔案大小,可以調整你要的影片畫質。

這樣就完成了(轉貼巴哈)

p.s可以上傳係youtube/yahoo影片
或者將佢壓縮,上傳係一d上傳空間度,例如sendspace

回復 支持 反對

哦= ="
我以為曙光拍lo= =
不過佢黎到搶場你先拍都好難睇係佢搶你場
回復 支持 反對

原帖由 牛油 於 27-7-2008 12:11 發表
哦= ="
我以為曙光拍lo= =
不過佢黎到搶場你先拍都好難睇係佢搶你場