查看: 7828|回復: 79
收起左側

[綜合討論] 續_大團搶場POST(新增精彩証據)

版主...
我開POST果時講到明我成組人等緊一個交待
你一句『有罵戰』就封我POST
我想問幾時有罵戰=-=?
係有個女仔上黎自認成日玩老屈,仲惡人先告狀...
我都只係貼返佢地親口講既野同講返個事實俾大家知
曲奇同班大團人都未入我個POST,你就話有罵戰=0=

666果2個POST擺明撩交嗌,你就唔封!D字又紅又大果D就唔係罵戰
我只係同我班朋友講返個事件經過,事實,同埋等待交待,就要封POST
你做到咁仲有邊個會服你?

http://www4.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3388945&extra=page%3D1

哦~即係1手放左俾2手,2手又借左俾個賤人玩
咁個賤人就黎搶我埸~~~明白晒^^

回復

對..都5知乜野版主黎- -
封d 5封d- -
要封就封晒佢la
回復 支持 反對

刪帖你地又話唔好
關帖又唔得
乜都唔做話我唔做野-.-

罵戰我知唔係你搞
我同你講ge係刪帖ge原因
( 你都唔想張帖好好地變到罵戰? )
回復 支持 反對

冇人想變罵戰!!
如果最終變成罵戰,就唔該你睇下邊個引起先!!
唔係只係封POST了事,一有罵戰就封,咁搞事果班人係唔知驚的
最好方法就係對証下藥,邊個引起先就扣邊個分!!

加上,我重申聲明:我講果D全都係事實!!
有晒人証物証,係之前有人口口聲聲話有証據就SAY SORRY!
我宜家貼上黎等交待,你又封我POST
你咁做只係俾人覺得你幫FD!
回復 支持 反對

唔好咁火住...
我已經做緊野
搞事d人已經講過

再犯者禁言
(↑我已經忍左好耐)

內容無話你有問題...唔好咁敏感

另外,
如果我要做野
恐怕大家都要扣好多分( 可能你都有份... )

回復 支持 反對

百日,你應該都知道:冇咁大個頭就唔好戴咁大頂帽<∼呢個道理
當初係666大大隻紅字講到明,如果有証據就點點點(你唔好話我知你見唔到)
宜家我俾人搶場!影晒相上黎POST都唔岩?
我POST上黎等交待,佢地唔入黎交待俾我都算
仲要死撐佢地既歪理:咩唔想人搶埸就買起個曙光,GM冇訂明條文唔俾人搶怪<∼呢D說話有良知既人點會講得出口?
宜家邊個搞事先?邊個引起罵戰先?你封左我POST又有乜用先?如果你知道我係冇問題果個,做咩又要封我POST先?
請一一清楚地回答我的問題
回復 支持 反對

我有份?你如果俾到個合理既論點俾我,分咪由得你扣囉

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
百日祈禱﹏。 -5 你自己都重帖...

查看全部評分

回復 支持 反對

首先依家我話引起罵戰係由雪米兒話你開始
唔係你一開post 就起
而且你自己都用到個d 「不雅言詞」( 詳情你自己睇 )對罵
呢樣已經扣得你分

重申,引起罵戰唔係你,係雪米兒
呢張帖都唔係因為你有冇比証據而關帖
最重要係你自己都有參加罵戰呀...

講真,人地話你你唔應佢,佢自己自言自語都冇用
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

一人小句- -如果百日吾關post佢好難做-.-
姐係你開呢個PO..但係慢慢轉變為罵戰
百日你可以扣佢地分+LOCK PO..咁樣可以公平D LO= =
仲有丹丹-.-雖然我吾係什麼戀雪高層
同埋我吾識相入面個條友-.-
但係都講聲SORRY啦-.-
吾好再嘈-_____________-
回復 支持 反對