打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 續_大團搶場POST(新增精彩証據)

百日,我重貼係因為我得唔到我當初開POST既目的
咁你係我目的未達到之前就封左了事,唔代表件事就此完結
咁點解你又唔封埋666果幾個POST?佢D POST冇罵戰咩?似乎仲罵得過份過我POST啦
你始終都係答唔到我問你既所有問題
不過你要扣都冇所謂,我呢個POST擺明重貼,斷正個係個『續』字
我開得出,就咩得起...唔似得666咁
加上,我認我係有參與於雪米既對罵中,不過幾時有不雅用語?
請你指明,不雅既意思是在於爆粗嗎?我有見到我爆過粗??
更何況,佢地唔岩在先,你叫我扮唔到?咁不如我宜家黎同你講句:你又扮下睇唔到罵戰咪得囉
其實你覺唔覺得你愈封得多POST就愈搞得多事出黎?

BEBE~我都知道唔關你事,所以,你都無需向我SAY SORRY
更何況,你唔係戀雪高層,你係我地神奈人丫嘛^0^
回復 支持 反對

百日- -如果你呢一刻想理返曙光版
吾該你開個PO話比大家知
由E+開始  要守返版規之類
你一時扣我地分  一時吾扣
夠竟想點= =
回復 支持 反對

咪係囉..一係就幾日唔理個板
一上黎就狂扣人分又封post
你玩晒啦!
回復 支持 反對

給版主及論壇會員

版主有責任維持版內以和諧的氣氛進行討論,
版主應以[公平公正]的言論,對版內的帖發表言論,
版主有權在版內創造個人風格,
但若出現有會員認為版主的個人風格有所偏私時應詳細解釋.
不可以 以不負責任的方式解釋問題
版主可以對違規的會員進行扣分/禁言/封帖等,但請一視同人**
[本人覺得版主的做法似乎有所不合以上原則,這是跟據最近的帖,版主的表現似乎偏袒某些會員]

論壇會員有責任監察版主有沒有違規,
論壇會員應以有證有據的事實進行討論,任何沒有理據言論,都是沒有公信力的,只會被當作吹水帖而論.
論壇會員應以和諧的氣氛進行討論,
論壇會員若發現版主違規/會員違規,論壇會員有權舉報違規人士.
[論壇會員可以收集有關帖子,列明原因,上報投訴區/上報超版]
[若經察明事實,違規版主將被切換]
[重申一次,請版主以*公平公正*的手法對待每一個會員]

ps:有關違規post,我搜索了不少=]*
回復 支持 反對

原帖由 落星 於 27-7-2008 19:10 發表
給版主及論壇會員
版主有責任維持版內以和諧的氣氛進行討論,
版主應以[公平公正]的言論,對版內的帖發表言論,
版主有權在版內創造個人風格,
不可以 以不負責任的方式解釋問題
版主可以對違規的會員進行扣分/禁言/封帖等,但請一視同人**
[本人覺得版主的做法似乎有所不合以上原則,這是跟據最近的帖,版主的表現似乎偏袒某些會員]

論壇會員有責任監察版主有沒有違規,
論壇會員應以有證有據的事實進行討論,任何沒有理據言論,都是沒有公信力的,只會被當作吹水帖而論.
論壇會員應以和諧的氣氛進行討論,
論壇會員若發現版主違規/會員違規,論壇會員有權舉報違規人士.
[論壇會員可以收集有關帖子,列明原因,上報投訴區/上報超版]
[若經察明事實,違規版主將被切換]
[重申一次,請版主以*公平公正*的手法對待每一個會員]

ps:有關違規post,我搜索了不少=]*

有証有據有用咩???我個post冇公信力咩??
公平公正?我上黎開post等交待最後咪又係俾佢封!

封晒我果d又唔封佢個fd『666』果幾個post,以罵戰黎講,有眼睇既人都知佢個post罵得勁過我個po幾倍啦
我有晒人証物証,上黎開post,有人發起罵戰就連我都要扣埋分,仲封埋個post
身為版主,仲話人地講d咩就由得佢,仲教我唔好理佢地,咁我開個post黎唔回得?開黎做咩???
咁不如你又當睇唔到我地嘈咪咩事都冇囉!

咁版主又算唔算行為不當?佢又算唔算犯規?如果佢只係一個會員,係咪應該都要扣分?即係版主就大晒?

百日,唔該你睇清楚,我只係提出我既疑問,絕無討伐你的意思!
仲有,我問你咁多問題做咩一個都唔回答我?

回復 支持 反對

跟本就唔公平@@ 講真~分呢d野你鐘意扣咪扣飽佢囉
對我冇咩大影響
但某人做錯野你可以唔理@@ 反而關post就當算~
咁算點? 以前殺仔係神奈既人 都冇咁偏幫神奈個團呀(注:殺仔係上一任樂古版主)
你而家做版主好叻?擺明就係偏幫曬戀雪
你唔鐘意理係你既事~ok~我可以信你冇時間 咁你有時間番黎管果一陣就咪管咁多野
管d唔管d 算係一個好版主? 除非你係真係有心管好個版 同長期管 如果唔係隨便亂關post就唔岩~

用你對眼睇清楚咩團做錯野先la@@ 淨係識關 關左以為當冇事?小朋友處事方式呀
講真@@~你咁做野法 仲衰過agames個版主之前做既野\

分你鐘意扣就扣~~反正你既做法已經令我認為你係一個無能版主
反正我唔在乎d分~@@ 我只在乎真理

回復 支持 反對

小人物出場----
搶場咁大鑊都封post??
我地小人物就話唔夠搶...
大"佢唔到.
e+佢地有相為証..搵人評下理都封post??
回復 支持 反對

不可以 以不負責任的方式解釋問題**

有關樓主所發問的問題,版主的回答,很不負責任呢..
人地有證有據你就封人post,(有些像隱瞞事實)那些沒有理據的,為何你不封,不是偏袒某些人,那是什麼原因?

關於重覆回帖而扣分,我看過之前的帖,為何你只扣了段天及丹丹的分??
我發現不只他們有重覆回帖,還有好多人呢,為何不一視同人**???
回復 支持 反對

擺明百日針對人la~~~針d對戀雪聲譽有害既人呀ma
回復 支持 反對

百日冇時間其實退任仲好....
當初做版主應該有隨時處理版務既準備....
好多壇既版主都有日日mon住架....
冇時間就退任...呢頂帽對你黎講真係太大啦~~
靈丹姐唔好勞氣....公道自在人心~
回復 支持 反對