查看: 26407|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 牡丹靈姬 冇野呀

小小事係到發po

佢咪就係果D盲目咁當個團神咁拜既人囉。。。同曲奇一樣。。。
係到死撐!!講緊馬龍??重有  我幫住戀雪  你問下牛油我幫邊個啦  你古我好以你咁 係到針對戀雪  你比人搶過既場  唔只1次啦瓜  係要金次po出黎  想嘈戀雪炸

魔王扮不在唔會話咪搶啦  佢幾時話自己不在  會唔會你地屈佢  你地全部朋友黎  交易魔王洗緊  可能洗走曬  加上咁多人洗朋  冇人開唔出其

我話魔王唔會咁做姐  你個馬龍話我高智商 想嘈交??

自己針對戀雪d人唔好亂講啦  我幫邊邊你都唔知  係到嘈  我係幫住魔王又點  幫唔起呀

魔王唔會咁做嫁  佢可能番完工番黎  or做完野  唔想煩唔想搵場 就掛個到  唔好亂講魔王><

魔王好好人嫁
回復

liu,你岩岩比人del post?
我想同你傾一傾
我地對事唔好對人

係前日丹兄打果個位比skyboy post左上黎
尋日比魔王搶場又post左上黎

但係skyboy唔係戀雪架bor
如果你話第一次就話戀雪我覺得佢九成係針對
但係魔王唔係第一個比丹話ge人,又可以話係針對?

我地做人應該要以事論事[我之前就做唔到了]
唔好對人唔對事lo
冇錯之前丹兄都有同戀雪嘈過
但係件事都過左啦,你總提做咩=-=?
又想拉返出黎講= =?

PS我只想幫丹兄講返
回復 支持 反對

=0=
我鍾意你呢句:你比人搶過既場  唔只1次啦瓜  係要金次po出黎  想嘈戀雪炸
你眼大睇過龍我唔怪你~~
丹姐姐宜家POST多一次俾你睇~請細心欣賞
http://www4.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
我唔係只係戀雪搶場先POST~個個搶我都會POST~~
你得閒都可以黎搶我場...我都會POST你上黎^^
回復 支持 反對

加我msn傾  liushing123@hotmail.com
回復 支持 反對

你個個都話  咪煩  可能人地比sky嘈過  咪唱埋佢

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
百日祈禱﹏。 -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

LIU+左你了
哦~~你連post-0-
回復 支持 反對

連POST!!!百日出黎開工啦,你既工作係要扣人分,不要忘記!!
回復 支持 反對

又一個幫戀雪幫到冇理性既人
對人唔對事@@

睇清楚兩個post嘈既人個團先好出聲la
冇啦啦話人
回復 支持 反對

LIU都吾係幫戀雪既- -
之前非主流同戀雪打-.-我都比LIU打死左N次= =
回復 支持 反對

我知咩事= =
馬龍兄話完liu~"~
liu咪針對丹兄