打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 百日我有D意見

其實我地一直都係到吹緊水= =
可來嘈~"~
回復 支持 反對

【轉貼百日post:版主會看情況彈性處理,其他會員也不能作出異議!】
呢句咩意思=0=???
即係:我做野你地咪咁多嗲!我鍾意封邊個就封邊個!
係咪咁?
百日真係醒,識留條後路俾自己∼∼

仲有∼我番睇返666個罵戰post
做咩入面冇人扣分!!!
你又侚私呀喂?!

回復 支持 反對

好的,我會再好好解釋。

另外你個pm我讀唔到( 個系統話咩XML錯誤 )
麻煩sd多次
回復 支持 反對

百日係上面詳細講多次了~"~
大家上去睇啦~"~
回復 支持 反對

其實我真係唔明
【粗口,人身攻擊,鬧人地屋企】<~呢D作為不雅都好正常
『俗語』都唔講得?!
咁不如我地以後用書面語啦,中文叻D既人用埋文言文啦唔該!!
『吾惑之,何俗語不乎也??』
回復 支持 反對

咁我要改扣分改做人身攻擊。
回復 支持 反對

原帖由 百日祈禱﹏。 於 29-7-2008 11:54 發表
咁我要改扣分改做人身攻擊。

唔該你最後一次改好D!
我唔想再係PM到嘈你
你都應該知我好鍾意貼圖,而版則又冇話唔俾貼PM
使唔使我一次過貼晒你D PM出黎?
版主,你唔好俾位我入好唔好?
回復 支持 反對

post 左pm

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 百日祈禱﹏\。 評分。

咁咪睇下有幾多個人會入黎撐你地囉=0=
    搵假証人?即係你都認你係果D食飽飯冇屎呵既人?你唔好唔記得你岩岩都親口講過你做呢D賤格野啵!!
    都係既,通常D人係賤格,都會覺得人地同佢一樣~~
    仲有,你去邊到回我控制唔到~~我都係忠告姐~~^0^如果一陣真係俾人扣分就唔好啦!!因為果個POST唔關事丫嘛~
    估唔到你又真係咁緊張...身有屎?丫...唔記得你係冇屎呵果班人TIM...唔好意思!!
    冇屎呵好大件事!搵個醫生睇下,可能係你身體機能出現問題呀!我真係介紹唔到你啦,因為我係有屎呵的,我身體機能係正常的!
    通常冇屎呵要插屎侯放D屎出黎...E......臭呀...>"<

發表時間: 27-7-2008 03:53
所在論壇: 曙光2
所在主題: 【某大團搶場証據】新增該團高層冇腦回應!

評分分數: 樂點 -40 點
操作理由: [非常]不雅言詞

請問有邊個字係唔出得街?[/quote]

原始短消息: [系統消息] 您發表的帖子被評分
引用:

請問有邊個字係唔出得街?

不雅言詞不只包括粗口。

呵唔出屎<~呢D叫做不雅?
咁不如你訂埋『不雅』既定義係你個置頂POST到啦!!!
我覺得呢個只係口語,最盡都係俗語!
何況我又不含侮辱佢既成份!!呢樣野係佢自己講先,係佢話做呢D野即係食飽飯冇屎呵!
我宜家只係將佢講過既野聯合返一句,咁就叫不雅?
你呢個解釋我唔接受,我唔該你一係就俾返D分我,一係就俾另一個好既解釋我,一係就自動引咎!
如果唔係我地一定會群起討伐你!![/quote]

引用:

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

以下您所發表的帖子被 百日祈禱﹏\。 評分。

咁咪睇下有幾多個人會入黎撐你地囉=0=
    搵假証人?即係你都認你係果D食飽飯冇屎呵既人?你唔好唔記得你岩岩都親口講過你做呢D賤格野啵!!
    都係既,通常D人係賤格,都會覺得人地同佢一樣~~
    仲有,你去邊到回我控制唔到~~我都係忠告姐~~^0^如果一陣真係俾人扣分就唔好啦!!因為果個POST唔關事丫嘛~
    估唔到你又真係咁緊張...身有屎?丫...唔記得你係冇屎呵果班人TIM...唔好意思!!
    冇屎呵好大件事!搵個醫生睇下,可能係你身體機能出現問題呀!我真係介紹唔到你啦,因為我係有屎呵的,我身體機能係正常的!
    通常冇屎呵要插屎侯放D屎出黎...E......臭呀...>"<

操作理由: 樓下的評分原因改為人身攻擊

你鍾意話咩就話咩啦!版主大晒丫嘛!!
不得異議丫嘛,人身攻擊?!
你見唔到我有『可能』呢D字眼咩?
重申一次,你呢個解釋我一樣唔接受!冇屎呵呢樣野係佢自己講先
係佢自爆自認!如果佢冇講到明,冇自認,而我又作出呢個論點黎同佢嘈
咁我先至係人身攻擊!
使唔使我教埋你呀?!!你識唔識做版主咖?[/quote]

引用:

操作理由: 樓下的評分原因改為人身攻擊

你鍾意話咩就話咩啦!版主大晒丫嘛!!
不得異議丫嘛,人身攻擊?!
你見唔到我有『可能』呢D字眼咩?
重申一次,你呢個解釋我一樣唔接受!冇屎呵呢樣野係佢自己講先
係佢自爆自認!如果佢冇講到明,冇自認,而我又作出呢個論點黎同佢嘈
咁我先至係人身攻擊!
使唔使我教埋你呀?!!你識唔識做版主咖?

如果你句句都加個可能
唔代表你唔係人身攻擊架...(捉字眼-.-)

身有屎?丫...唔記得你係冇屎呵果班人TIM...唔好意思!!

唔係人身攻擊?
[唔記得你係冇屎呵果班人TIM]
[可能係你身體機能出現問題呀],[通常冇屎呵要插屎侯放D屎出黎...E......臭呀...>"<][/quote]

回復 支持 反對

仲有一個呀,POST埋啦!!
回復 支持 反對

如果你句句都加個可能
唔代表你唔係人身攻擊架...(捉字眼-.-)

身有屎?丫...唔記得你係冇屎呵果班人TIM...唔好意思!!

唔係人身攻擊?
[唔記得你係冇屎呵果班人TIM]
[可能係你身體機能出現問題呀],[通常冇屎呵要插屎侯放D屎出黎...E......臭呀...>"<]

你鍾意啦~我又唔係你個FD,係冇特權咖啦
你估我真係貪你D分咩。版主
老實話你知,玩得論壇,個個都係捉字眼
呢到,只有『是』同『不是』
我係的的確確加左可能呢個字,就算我明玩捉字眼又點?你奈我何咩?
我加左,就係加左,唔該你唔好又話我捉字眼又乜乜物物
我都可以講一句:我邊有捉呀?你宜家屈我呀?冤枉我呀?誹謗呀?
拿,請你睇清楚呀,我冇認過我有玩捉字眼呀,我講明『就算』咖啦!!
再俾個好D既扣分解釋我啦唔該[/quote]

對唔住啦~ 以上句子好明顯睇到你不負責任,玩玩下ge 態度,仲要係死不悔改
學人玩捉字眼=_=
( 話時話,呢d野小學生先會玩姐,你唔係呀-.-...)

再講多句對唔住啦,分係要扣,解釋就係人身攻擊。
如果你唔介意d分,唔緊要,因為人身攻擊重犯就要禁言也...
回復 支持 反對