打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 PUSSYnight 於 31-7-2008 10:58 發表
哈哈..我試過俾一個513過黎喵喵既玩家TK添啦[]

世風日下 唔明點解咁多人寧願做水魚都唔玩下喵喵魔力
回復 支持 反對

因為佢地對喵喵既熱誠太多啦[[bao_34]] [[bao_36]]
回復 支持 反對

喵喵魔力.......
有入過去官網、論壇睇
度度地方有哂傳點(連升職都有)
迷宮都唔駛行,又可以一下子升到50幾LV
講左,我玩左魔力咁耐,
我玩唔落,冇哂感覺,
里洞團?刀雞?羽音?雪山?炎洞?,
1-50都係咁樣練番黎,呢個SER唔會見得到囉,冇哂辛苦練番黎既感覺,
魔力打王特點之一都冇埋,走迷宮
打樹老,神狗,猶大,雙王
一行去傳送石就到,唉~

我諗你地果位管理員係有熱誠
不過我係喵喵度就搵唔到玩魔力既樂趣囉~
回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 31-7-2008 11:45 發表
喵喵魔力.......
有入過去官網、論壇睇
度度地方有哂傳點(連升職都有)
迷宮都唔駛行,又可以一下子升到50幾LV
講左,我玩左魔力咁耐,
我玩唔落,冇哂感覺,
里洞團?刀雞?羽音?雪山?炎洞?,
1-50都係咁樣練番黎,呢個 ...

其實d傳送石你可以選擇唔用,自己叫人一齊行去(不過咁方便緊係唔會有人理啦)

情況就有如有d人係513用現金買野一樣,都只係方便自己,又唔見d人買到冇哂感覺?

雪山,刀雞方面都可以話係有人打,基本上你叫團都有人肯去,只係雪山升lv,刀雞打石呢兩種分別
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 31-7-2008 19:51 發表

其實d傳送石你可以選擇唔用,自己叫人一齊行去(不過咁方便緊係唔會有人理啦)

情況就有如有d人係513用現金買野一樣,都只係方便自己,又唔見d人買到冇哂感覺?

雪山,刀雞方面都可以話係有人打,基本上你叫團都有 ...

我冇玩513,現金買咩?買魔幣?
我見到有傳送石都知叫人徒步行去係冇乜可能既事.......
雖然方便,但係感覺就係唔同哂
練功都算,升職既王都要開傳送石?
呢樣我覺得唔多好.......

我見到你地整哂教學,呢方面真係唔錯GE~
回復 支持 反對

原帖由 森林小妖 於 31-7-2008 19:51 發表

雪山,刀雞方面都可以話係有人打,基本上你叫團都有 ...

廢話講少陣會死?
回復 支持 反對

鍾意就玩喵喵..唔鍾意就繼續等513重生..

你話冇感覺?玩喵喵一樣可以行迷宮升職,,不過要你5開或者同fd一齊喈,睇下有冇人會同你一齊囉..[[bao_33]]
回復 支持 反對

一下子升到五十幾lv唔好玩?冇當初玩魔力既感覺?
你地係513夠升左好耐啦,而家咪乜q都冇曬[[onion_73]] ,笑死[[onion_40]]

既然你想玩感覺點解唔返去正服玩,走黎玩私服托lun?[[onion_17]] 正服夠曬原汁原味,好有當初魔力既feel

又話傳送石呢樣果樣,你估個個好似你班大閒人咁,放假做毒男,成日係屋企打機呀?行一個迷宮/解個高級任大大話話最小個幾兩個鐘,返工果d咪唔洗玩?隻隻任成幾個鐘,唔洗訓呀??[[onion_18]]

一句講曬你班513忠實粉絲仲係期待緊513會開返,但係我同你講呢個世界好現實,咩都向錢睇,冇人情味?係,香港地就係咁冇人情味,你吹呀?
回復 支持 反對

原帖由 小李子 於 31-7-2008 12:13 發表

廢話講少陣會死?

你知唔會死又講 真可愛
回復 支持 反對

搞笑
又黎同我講5開
5開我仲玩黎仲乜(做自閉仔囧?)
而且我唔係513人,我玩官服的
不嬲升職呢家野我都係叫人一齊去
解任我先會搵FD
玩喵喵我真係搵唔到玩魔力既感覺
改到咁樣真係玩唔落
回復 支持 反對