打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光5個最大團

高LV個D冇去天女--
之前我都比2隻桃園60幾LV的
係天女打- - 吾記得名了- -
回復 支持 反對

原帖由 豬BE 於 6-8-2008 11:11 發表
LIU你盲架-口-...5個大團呀= =

我係話之後.........

戀雪夜血飛主大家都覺得係  跟住就只有  屎上  神奈  新紅  桃園

個人睇法  

神奈   (靜係講e家d人)
先講打桃園  e家神奈得番晴月 葉月 單單 be玩  如果同桃園打  天同長打晴月 加埋其他人都圍死佢地  
之後就打新紅  新紅都有d人玩 我見到    可樂  豬兜個d係新紅  都重有d人  旦係冇咩高lv打得入晴月  所以應該有得打
屎上  屎上有龍輝  重有幾個80  都算勁  龍輝連埋其他打80  都夠做  其他圍死葉月個d  

e個團衰就衰在e家冇咩人

新紅
屎上既80上  都打唔入  打得入都唔係次次入  冇得打
桃園都係
神奈 人地有隻80上 但都可以比佢地圍死  有得打

都係小左好多人  過都重有既  但係打唔入其他團d80

桃園
神奈  神奈咁小人  圍都圍死佢地
新紅  都係唔係小人  加上打唔入高lv
屎上  有得打  龍輝vs段天  如夢vs長  其他就要睇團友  不過我見屎上都唔係太多人  有得打 不過應該唔夠

勁團  不過好小打團戰個d  重有冇咩係天女玩個d  有80上  d戰都ok勁  又多人

屎上
神奈  有幾隻80  打得入晴月 重有其他團友圍佢地
新紅  打唔入d80  所以應該..........
桃園  有得打  龍輝vs段天  如夢vs長  其他就要睇團友  打起上黎應該都有得打

又係勁團  但係就咁睇洛  好以冇咩特別  唔係好多人咁  其他有幾個80

個人認為就係咁  大家可能意見唔同

講下我個團  我團唔算勁
寒月殿
戰士唔多  比教平均  善場以小打多  因為多賊  多ec  不過都有d戰  戰士有火炎同sky同狂怒  可以頂住人地團既戰  令我地既法c可以爆大技
魔c爆完冇咩血  我同小金2隻賊就毒佢地  之後就死曬  呵

意見係咁多
回復 支持 反對

大團吾係只係講隻抽-________-,,,,
同埋神奈吾係得4丁友- -
仲有馬生同埋鬼鬼= =
回復 支持 反對

我唔係講隻抽= =  
多多2個冇咩分別
回復 支持 反對

算啦BE><
馬生同老鬼已被人遺忘∼∼∼∼KAKAKA
回復 支持 反對