打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 版主快d扣我分 件豬扒好q煩 重要系到死雞撐飯蓋

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 百日祈禱﹏。 於 7-8-2008 17:38 發表
丹: 佢原本ge文係咪你引用個篇文咁

如果係就要扣樂點。

係呀百日,佢原本真係有果2個字
仲有佢8#同9#重帖,唔該你快D做野=-=
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 shun627 於 7-8-2008 19:41 發表
唉  算  我低lv  我唔夠人地打
sor  非主流既人  
76lv戰打50lv賊   你地團72+65lv幫拖打我  系岩既
點講都系幫呀哥同幫團友    咁我都好光榮50lv要都76+72+65lv戰圍我先得
影哥唔好意思令你發火    影哥我對升l ...
唔該  版主  鎖帖

另外事  版主唔好意思  不自覺打左粗口  但我改左   你要扣分就扣
重有  有人系本帖回復d與本帖無關既野  依d洗唔洗扣分咖

有咩??邊個?
百日快D黎扣分啦,我宜家做左良好公民!舉報你知呀∼
樓主佢爆粗加重帖,要扣幾多?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我黎幫手打佢地  打死左佢地1次就淆曬  一黎到就見到葉比人圍

[[onion_67]] <-------葉個時比人打個樣

重有  牡丹靈姬要話人   就用報告啦  呃po??  定係火上油呀  
講冇關主提既事  唔洗扣分嫁??

回復 支持 反對

LIU= =咩叫火上牛油????????????????

樓主吾好咁灰了...
我都成日比人打-.-
回復 支持 反對

唔該你地睇清楚出面
宜家百日講到明回帖+0分
樓主條氣唔順咪叫百日扣埋我分囉
我都想睇下佢今次扣我分用咩理由
如果佢用『文不對題』我想問:我都係引用返你呢個POST既文
又點『文不對題』呢??

仲有,我第一個CM係引用你本文
第二個CM係引用百日問我既問題
第三個CM係引用你既回帖
如果以上果3個CM都算『文不對題』百日都唔會扣我分.佢之前講到明:扣都係扣拉開話題果個
更何況我都係引用你地既野,如果佢咁都扣我分,佢自己都要扣埋囉
呢個只係第4個CM,不過我回應返你地既CM,唔算文不對題掛,如果咁都算,我諗你地既中文水平...超掂[[yoyo_178]]

回復 支持 反對