打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 曙光多人之中,你地認為乜水最好人??

關閉 [複製鏈接]
什麼阿,,,我第1次投訴LIU
第2次先係你-0-

拿-.-我冇講針對你阿
你吾好屈我阿
回復 支持 反對

sor  你都唔好怪我咁諗
我同liu玩   依家就俾人 投訴
我好似拖liu落水  依家自己又俾人投訴
所以我埋咁諗囉

補充  我話你同帖講既野系同一種人  系話你系好人
你唔好心邪  以為我話你同山崎講緊野同一種人

回復 支持 反對

嘈嘈嘈有咩好嘈  煩!!!!!!
你地根本就針對楓之葉
佢50幾lv仔 見到團友比人打  緊係幫手  但係重要係天女比人圍  緊係火啦
上黎開po 人地一時火  打左小小粗d既字姐   洗唔洗第1時間投訴人   人地火緊  你重要話佢講粗口個d  如果你話要投訴既  ok冇問題   你唔識用報告e個工能既就唔好投訴啦
係咪見人地唔勁  冇權冇勢   50lv仔  就針對佢  佢之前都算高lv  賣左ac就比人針對  人地賣ac都係身不由己   你估佢唔想玩咩   賣左就恰人  你地都幾gd
我諗百日後未都見佢慘  唔扣佢分  扣都係扣好小
百日自己都好難做  你地係咁投訴  佢都唔知點好  重有百日  唔係咩都跟住板規黎做  有樣野叫著情權
你根本針對我朋友  上次件事之後  你重憎我  魔王比人搶場 佢係我朋友  我緊係幫佢  加上我點知唔係佢本人  你地又嘈我  重要話我幫住曬佢  如果瑪龍比人搶場  你都幫佢啦  嘈 加上晴兒件事
肥葉幫我既  實在太多  我有咩唔識 佢一定教到我識  唔會話覺得煩  有次我爆左盒   幫我通頂條友  特然上唔到綱  個個話  雙開唔到  唔得呀  咩咩咩  講2講就算  係得佢幫我諗方法

玩game玩到咁  成個小圈子咁  識人既  就幫住曬dfd  唔識既  比人針對

要扣扣我好了  分只係個數字  數字有咩用  數字正明到你人格??

我知你想講咩  你叫人唔好嘈你自己又嘈  你一開始唔火上加油  我唔會嘈你
重有你想講  你夠係幫住曬dfd啦  事件根本就佢岩  你地火上加油先

回復 支持 反對

liu  算啦  依個唔系我高唔高lv既問題
只系有人  要專登  監視版主做野   命令版主做野
例如  某某人 : 版主 佢 人身攻擊 扣分  禁言啦   仲唔做野.
之後  版主:  得我馬上做野      (哈哈  笑q左我)
liu  唉sor  無啦啦   令你俾人投訴  但系放心我幫你搞掂了
liu你日後既回復要小心d呀   會有人監視你  搵機會投訴針死你

版主我好唔明  我唔小心打左粗口(個粗口都唔系太粗俗)同論壇名   但系我1-2分鐘就改左
點解一次機會都唔俾呢?? 死圖都有機會俾人改好啦   系唔系有人俾壓力你要扣分呀??

回復 支持 反對

佢未賣ac我都係咁對佢
記吾記得有一次山崎問 WHO 係姣婆
佢話我做雞WO~~~話我性伴多WO

仲有  我地火上加油???係邊個講緊非主流D人
無啦啦講左去神奈呀
回復 支持 反對

係唔係高唔高lv既問題   但係係識唔識人既問題姐
人地唔夠人地嘈  冇扮法下咪搵板主
唔緊要  分之痳  我大把  睇佢幾時扣完  日日睇住人地回  睇住我幾時回錯  咁樣我冇問題  咁樣 佢重辛苦   呵呵~
我洗小心佢  想當年我地嘈到某個板主冇得做哈哈  記唔記得個個人

你都要比d時間板主改  我講左  唔係咩都要跟板規黎做  有d野  係要有著情權
回復 支持 反對

我地吾係吾夠人嘈先搵版主-W-
我地係守版規  吾同你地嘈
係版主話  可以去投訴區丫麻
回復 支持 反對

姐係你地一路都針對佢??
佢講緊飛主d人  神奈d人咁又會無啦啦回既

針對人叫守板規  gd曬囉
回復 支持 反對

liu 夠啦  我知咖啦    我地心照就得咖啦
你唔好為幫我  整咁多野啦  廢事你系版到或者曙光到俾人蝦
佢地要針我都無咁易呀  哈哈~~~

be上次既野過左咁耐  仲講來做咩
上次我咁講都系俾山崎個帖名吸引同埋我講d內容系曙光到聽到既.
上次我以 道左歉   斷估你唔會咁小氣呀??  依家重要講d過左咁耐既野

今次只系你地諗錯dd姐  74雞婆弓  如果系指 你某某個fd  咁佢75lv時
74雞婆弓  又系指邊個呀    同時佢幾lv我唔知      唉~~~~~
回復 支持 反對

原帖由 liukit12345 於 11-8-2008 12:23 發表
姐係你地一路都針對佢??
佢講緊飛主d人  神奈d人咁又會無啦啦回既

針對人叫守板規  gd曬囉

唔俾人回應,就唔好開POST啦=-=
開得POST就預左個個都入得黎咖啦

即係好似天女,入得去就預左俾人打,生死無怨
回復 支持 反對