查看: 5975|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 哈哈~~版主你唔會我了 撩事者唔該去第到

關閉 [複製鏈接]
對唔住,楓之葉,犯了錯就不能改
說出去的話也不能收回( 你能把被風吹開的萄菊英抓回來嗎? )
做錯事則要敢認!唔好淆,唔好比我好似個細路仔咁教你

我只系問下有冇機會俾姐   而我打錯野時我系1-2分鐘內改左
系我做好一個版員既義務   斷估版主你都唔想別人打錯野又唔改呱
如果我驚扣分同淆  就唔會系上次果帖到   打哂f粗口啦

仲有人地話自己74lv   咁佢升左75lv後  個74雞婆弓又會諗到我指邊邊個呢??
唉  樹夠4隻腳指俾人  你地亂諗埋去第到囉  系到撩事   

講個笑話做結束    有個聰明仔話人地知識同理解能力唔夠 (好似自己好勁  讀好多屎片咁)

點知  佢形容人系用一條  人邊會用一條來形容  系用一個或者一位   斷估佢唔有用一條來形容一個波呱.
如果系就好笑啦    自己唔夠班就唔好話人(自己人)唔夠料啦    哈哈

回復

既然係咁,何必當初
當初你要禁" 發表帖子 " 前就應諗清諗楚
帖子會唔會犯規。

另外,你個笑話我唔多明,同埋你無乜權叫人行開5回帖-.-sor
回復 支持 反對

原帖由 百日祈禱﹏。 於 11-8-2008 14:17 發表
既然係咁,何必當初
當初你要禁" 發表帖子 " 前就應諗清諗楚
帖子會唔會犯規。

另外,你個笑話我唔多明,同埋你無乜權叫人行開5回帖-.-sor

當人一火既時候  邊到諗咁多呀    誰人無錯呢??

個笑話我打明dd啦    個題名我會改改佢
回復 支持 反對

百日你唔比人地打錯字??  咁編輯工能有咩用

我想講我幾時有引起罵戰  我同葉傾計  咁叫引起罵戰  頂多你扣離提

百日唔覺得佢地有針對成份??  我叫佢地唔好針對楓之葉2  重有話有咩好嘈  做和事佬都扣分  

唉  咁我灰囉  攪事既唔扣  扣和事佬  針對人既都唔洗扣   係咪咁既意c呀百日

回復 支持 反對

liu 算啦  版主都好難做咖  佢都俾果班人針針針針左
果班人好鐘意以小人之心度君子之腹  唔知果個  聰明仔  識唔識依句野呢?  呵呵~~呵
(請大家唔好誤會/亂估邊d人, 如有人自認都唔關我事)

liu我無話你   你唔好亂諗啦

回復 支持 反對

板主聽曬人講  唉
重比肥葉話我智障
回復 支持 反對

我想講  你火..打粗口/鬧人  係你自己控制吾到自己情緒
話出左就冇得收
你一時火起  打D野好HURT人你知吾知????!
有D野  吾係你改左/講左SORRY  就得

你上次話我性伴多  又話我係雞..
我仲記住 吾係因為我小氣
而係 好HURT我囉  你明吾明!??'

你  吾好講到自己冇錯  如果吾係你個D所謂一時火 打D咁既野
你就吾會狂比百日扣分!!
回復 支持 反對

原帖由 豬BE 於 11-8-2008 19:08 發表
我想講  你火..打粗口/鬧人  係你自己控制吾到自己情緒
話出左就冇得收
你一時火起  打D野好HURT人你知吾知????!
有D野  吾係你改左/講左SORRY  就得

你上次話我性伴多  又話我係雞..
我仲記住 吾係因為我小氣 ...

你悶唔悶既姐  你系唔系真系理能力差到不得了呢?
我打錯野  我無唔認波   我無講自己無錯   我改左系我做好版員既本份  唔系唔認自己錯
版主有扣我分呀  你地知咖
依家我只系問下  一時打錯有冇機會俾姐  (依到只系論壇渣)
我人身攻擊你既事  我道左歉 我無話自己無錯  我都俾版主扣了分
你依家又搵d 咁耐既野來講做咩..
做錯事系唔系無得俾人改先  改左就=人地唔認錯??
殺人犯改過自身系唔系=佢唔認殺人系錯既
回復 支持 反對

佢認左好耐  佢冇話佢冇打  只係話  比次機會都唔得??

原來做錯事  係唔可以比人原諒既!?!?!?!?  所以我上次嘈完佢 佢就係針對我!!!!!
原來係咁  我e家明白曬

你試下出到街  火火下個時  人地知你火既   重特登係到話你  玩你  睇下你會唔會走去佢!!!!!
之後你係佢fd  唔通唔幫佢??重要係佢岩既  佢之後重要比人針對  針對完  重要比d警察(板主)投訴  睇下你會點
回復 支持 反對

呢到係論壇  吾係佢發洩既地方
火  吾等於佢可以係到亂講野
回復 支持 反對