打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位曙光老手...--->神聖呢條友仔好xx

關閉 [複製鏈接]

回復 8# 的帖子

慳d啦你...
一睇就知你係神聖啦
成個傻kai
唔清楚人地點解踢你 係到爆粗罵人
戀雪有你d咁既人係到真係影衰晒啦

評分

參與人數 1 -5 收起 理由
百日祈禱﹏。 -5 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

最弊人地唔夠人嘈佢踢人呢
傻間間咁
重有...永還永  佢還佢啦  點可以2個人拉埋一齊講既姐

話之佢係戀雪出生入死姐
佢係咁kai
人地有冇料呢..都可以上黎同人講囉
唔通冇料就冇資格出聲啊
呢個版你架?
回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

傻仔,你遲我幾多玩曙光丫
南同神聖都唔識分,文盲定點-_-?
不嬲團長都係話事人,你大過佢定點?
用外掛掛出黎既垃圾唔好講咁多野v_v

評分

參與人數 1 -10 收起 理由
百日祈禱﹏。 -10 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 12# 的帖子

請問戀雪有今日咁既(成就)你出左幾多力?
我諗我66Lv果時你仲係係海口升Lv既傻仔咋v_v
重申我唔係神聖l0r,文盲與狗請滾v_v
我係見得閒,先上黎吹下水,你以為點-_-?
點睇你都係果班所謂邊個團強就跟邊個團既傻仔-_-
係度話人傻kai,自己咪又係kai果個,比人嘈係度問post幹?
冇人會幫到你l0r,見到你都灰,唔玩曙光係正確既,見d傻仔因小小野係度嘈
多(Dog)如!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

你7xLv
我6x果陣你5x算老手啦-__-
你玩左都成年幾啦講真!
回復 支持 反對

@@咁我咪新手  咁低lv
回復 支持 反對

我想知...戀雪有D咩『成就』=-=??
講真,呢位人兄咁講,係咪都話永會偏幫?
阿永係我心目中係『好』公正的!!!
岩就岩,唔岩就唔岩,佢係『唔會』計入團時間的長短~
你唔好話到阿永好似只幫FD咁!!!佢係『好』人!!!
佢係一個『好公正』的團長﹏絕對唔會『縱容』或『任由』佢其下既團員週街做賤人
佢個團∼∼真係好好!因為有佢呢個極度公正而又不會侚私的團長
仲有,我想講一句,掛出來的,不一定係垃圾,你睇永團長掛到咁高LV就知啦!!佢幾勁~^0^
做到全SER最高同最出名既戰,我要幫永講一句:掛不是垃圾!
我夠膽講,如果佢上黎話由宜家開始唔掛升,做榜樣的話,會有好多人跟佢做
因為佢係呢個GAME太有代表性,佢太勁~~有好多人宜家封左佢做偶像~好祟拜佢

老鬼係新手,我遲過佢玩...我都係新手^0^

回復 支持 反對

死喇
我係超新手
我4月先玩(上年)
太新><~
==========
南南: long time no c
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對