打印 上一主題 下一主題
收起左側

有我問題達人 絕不收銀 =]

回復 140# 的帖子

捉寵不限魅力
高魅力只會加你成功率 但唔多
回復 支持 反對

小弟有問題
我最近洗左機 洗完之後裝埋童話 點知玩唔到
我fd話directx有問題 但係佢唔知點搞好
so 我就想問問directx點刪同埋邊度down返 仲有裝既位置係邊??

thx
回復 支持 反對

回復 142# 的帖子

唔洗刪 直接網directx 9.0c (?)就得
回復 支持 反對

原帖由 29su 於 2-11-2008 23:24 發表
唔洗刪 直接網directx 9.0c (?)就得

咁裝既位置係邊(姐係裝係邊 c既program file 定WINDOWS 定還是其他地方)
回復 支持 反對

回復 144# 的帖子

directx 9.0c 個setup無指定位置嫁..
你dl 個setup.exe落黎
之後開左佢 係咁下1步
再等佢裝就得
回復 支持 反對

初玩=__=xd
咩係轉生
咩係體裝
降寵先點降先勁..我想用勁寵...想搵d高lv寵降到自己用到
一開頭用咩寵好..咩屬性勁...我想玩法c..錢唔係問題
法c點加點
食丸有咩作用..
丸有咩種類
食左會唔會勁d
thz......
回復 支持 反對

回復 146# 的帖子

轉生->回復1 lv
         數值會根據公式而轉變
體裝-> +體力的裝備 依家升lv好多人用體裝體藥 升lv唔會點體
降寵-> 純體純力純智寵先好降
          唔係降黎都多餘-_-..
          即係火力 木體 暗智
          火力:火獅火蜥火虎火熊
          木體:木波木蟲
          暗智:黑羊黑鷹黑狼暗精
          呢d寵升到90lv 用汽水降升
          1 lv再重升上去會勁-__-
法師-> 用寵嘛.. 貴有貴玩 平有平玩
          有錢既 1lv收體智裝體藥智藥叫人帶升
          70lv先2轉  71轉生
          轉完再升上70lv 2轉 再升上去
          升得好既多d血同魔
          寵就合核心火智x1 ob光/暗力x1
          鎧化可有可無 鍾意既咪整隻核心暗體用-_-
          最後有2隻木波隨時轉換用-_-

無錢就 1開始做任升10lv
          轉職 叫人幫捉小光/光貓 同黑羊
          升上去 40lv 叫人捉木波鎧化
          獸化用寶石獸/光骨
          法化照用黑羊
          基本上都係咁升上去 有錢先換寵
食丸->食丸可以調數值
         唔記得上限係等級2/3定3/4
         6種屬性都有調整丸同搗蛋丸
         例如力搗->求其1項數值-1 力量+1
               體調->求其1項數值+1 體質-1
         仲有屬調->全屬-1 再自行分配
        [丸仔呢part唔太肯定 見到有錯既提下]
回復 支持 反對

我想問點解我係商城買唔到野...............
我一入到去.....打完帳號....佢有d英文彈係個結帳個格果度...............
回復 支持 反對

請問黑羊同金獅應該學咩技好?
回復 支持 反對

回復 149# 的帖子

黑羊:賜福 2招暗魔
金獅:狂亂 連擊 回春
回復 支持 反對