打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 終於查到sky係第幾手同埋其他野- -

原帖由 牡丹靈姬 於 2-9-2008 16:03 發表
[quote]原帖由 豬BE 於 2-9-2008 13:14 發表
吾係呢個問題-.-  姐係仙人  咁高LV-.-
我又未同過佢講野
但係SKYBOY好似  好了解我咁- -可以同我傾計-.- [/quote

B ...

-口-原來係咁-0-...
我會小心._.''
回復 支持 反對

原帖由 淚兒 於 2-9-2008 17:19 發表
之前d人夠親口問仙人佢有冇放ac啦--
人地仙人親口答冇牙-- 係d低lv先信佢咁傻ja=.=
唔呃都呃左而家講黎冇咩用--
而且佢個sky都係爆反黎的ja-.-
而家比人講到個名臭曬最多未又唔玩 再去爆過人地ac==到時咪又多個人受害-.-
而且果個鼬戎我覺得佢冇可能會放
個ac係佢親手升反黎
我覺得佢講d野係跟本冇可信性=.=
把口生係人地身上  人地點講我地都阻佢唔住 聽過了咪算lo=.=
唔好真係信-- 佢吹咪由得佢吹lo=.=反正佢都吹得唔係好耐啦--
大家咁唱法 唔使幾耐佢一定唔會玩曙光lo我覺得(因為係無立足之地)=.=~

基本上,我都AGREE你既說話
不過冇人話鼬戎放左AC,宜家係講緊SKYBOY係鼬戎爆返黎的
更何況,親手升返黎唔代表唔會放
如果唔係,呢隻GAME邊有咁多AC收?(冇人放AC咁D人點收AC)??

加上,唱佢,佢冇立足之地係在於SKYBOY呢個AC
好耐之前佢鼬戎個AC咪一樣俾人唱,佢宜家先唔ON呢個AC之嘛(之後咪昆左SKYBOY返黎囉)
SKYBOY都係一樣,俾人唱咪又爆多個AC黎搵食囉
回復 支持 反對

樓上 的我都同意你講的野[[bao_17]]
但佢都會有朋友ma 佢一定會話比佢dfd知 佢係邊個=0=(+上佢咁鍾意曬命的性格 超過50%機會係會講lo我覺得=-=")
如果佢玩咩ac都比人唱 又比人話  都冇咩心機玩落去啦-0-"(除非佢真係耐性非凡lo=.=)

回復 支持 反對

佢一向話自己係仙人架啦==
回復 支持 反對

回復 13# 的帖子

樓主好明顯係佢朋友囉~
你果50%唔使估啦,樓主個POST証明左俾你睇^0^
回復 支持 反對

回復 15# 的帖子

其實我都比佢呃左小小野,不過佢都送左粒仙丹比我先5嬲佢= =
回復 支持 反對

幻野...之前比佢昆左把冰刀呀...
回復 支持 反對

我琴日先問完仙人 -.-
佢一聽到我話skyboy話佢係仙人
即刻:叫佢扑x啦=_=
回復 支持 反對

鬼鬼叫仙人上黎呢POST睇下丫嘛~~
回復 支持 反對

原帖由 定門 於 3-9-2008 13:30 發表
我琴日先問完仙人 -.-
佢一聽到我話skyboy話佢係仙人
即刻:叫佢扑x啦=_=

咁姐係skyboy講ge野係假ge=0=?
回復 支持 反對