查看: 3643|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 星,丹,鬼,幻影,馬生,牛油,笑女,小緣,liu入晒黎!!

E次叫晒星星,丹丹,馬生,鬼鬼,牛油,笑女,小緣,幻影,楓版,liu你地入黎係有件事想求求你地的=v=
就係可5可以搵個時間一齊影大合照><"
話說我發覺咁多個相集入面..都好小會出現大合照E樣野的...
所以.............................想搵埋你地一齊影大合照,5知得5得呢^^"
如果可以的話就約個時間吧^^~地點可以係風鳴個乘風之村/虎城/其他地方~當然最好係咁多人都去到GE地方,
可以拎埋煙花,特別裝,寵物果D影=口= (當然你著普通升LV GE裝,5著裝影都得)
暫時想叫GE人有星星,丹丹,馬生,鬼鬼,牛油,笑女,小緣,幻影,爆影,楓版,liu,玄影,月使,蛋蛋,吹水仔

另外因為好多人都冇上MSN..我先係度開帖,楓版5好見怪^^
呀..仲有...小緣,丹丹,鬼鬼,月使,牛油,星星都係重要人物黎~~~所以可以的話都去吧...最多時間就返你地

P.S你地肯的話我會萬分感謝你地的^^
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
已回應話去的人:
丹丹
馬生

楓版主
幻影
爆影
月使(因為我有佢AC,我開隻人黎影就得)
星星

牛油(牛油你上密D MSN,我成日都搵5到你..)
玄影(影你開返你隻戰..5好開月使隻人,否則咁樣會小左一個人的)
鬼鬼
吹水仔
蛋蛋(佢話未必去到..)
曉夜乂靈楓
liu
小緣
狂牛之怒
william99
言心

P.S◆=已問時間+去到
    ◆=已問時間+未必去到
    ◆=未問時間+去5去到

另外暫定地點係乘風之村/虎城~~~~~~~~~~~~~~
暫定時間係10月12號下午3點到~~ (10月12號係星期日)
幾SER仲未定...5會咁快講住,一般黎講都5會係SER1..驚無LA LA會斷線
仲有如果果日5得閒的話請係E度講..再改改個時間佢
有確實GE時間同地點+SER果陣我會逐個係MSN/GAME/論壇度密講的~
p.s咁樣可以比多d時間比大家買/借特別裝 (當然5一定要有特別裝先影到)
     同埋蛋話夜晚上5到..所以最好都係下午3-5點到...時間黎講我會逐個問...

差笑女未回炸>_________________<
靚女請盡快回覆...thx!

仲有其實e個大合照我原本只係想比我的曙光fd去~~~

回復

lam姐叫到
實肯ge @@
回復 支持 反對

原帖由 =影= 於 21-9-2008 14:01 發表

lam姐叫到
實肯ge @@

萬分感謝!
更新了已回應的名單
有確實時間同地點再話比你知
回復 支持 反對

我可5可以影ga~= =[[bao_48]]
回復 支持 反對

原帖由 好戰神龍 於 21-9-2008 14:42 發表
我可5可以影ga~= =[]

唔得..
因為我完全唔識你..講完
回復 支持 反對

我係牛油
如果影的就星期日吧
回復 支持 反對

原帖由 分身 於 21-9-2008 15:20 發表
我係牛油
如果影的就星期日吧

盡可能...
點解你會開新AC GA=口=
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

下..你個e-mail都唔同佢一樣啦..
回復 支持 反對

侵埋我得唔得...= =
回復 支持 反對

原帖由 肥心 於 21-9-2008 20:21 發表
侵埋我得唔得...= =

冇問題...
時間同地點+ser我會係msn同你講..你game名係言心?
回復 支持 反對