打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 玩後感阿,大家也來發表一下吧!

關閉 [複製鏈接]
我就覺得唔錯啦
封測係咁嫁啦
好多野未出我己經覺得好好玩
仲有唔係外掛 係內掛 用內掛有技巧升一d都唔難升
點既問題 cso識我既朋友
都知我愛上一隻online game會點= =
回復 支持 反對

我覺得有內掛正常 咁先頂到外掛  挾寵個方面 劉備等人好似要解完主導任就捉得 當然你要和劉備差唔多lv  有部分武將唔係度算正常 封測ma 講晝質一定好過吞1好多 不過本人唔係太鍾愛呢個自動領行  太方便.....無咁有意義 仲有吞2暫時好似無吞1咁屈敏~~~
回復 支持 反對

近年網龍既遊戲都多左好多創意,而今次吞2就將依d所謂既「招牌貸」塞埋一齊
結果弄巧成拙,比人話係「吞食點數」完全冇錯

回合制->怪物少->升級效率慢-->推出武點!?

武點早在黃易群俠傳出現,就係一堆專門升技能而設既數值
什至幾個月前公測既武林群俠傳都係用類似系統,依家黎到吞2
用武點學技絕對係大家福音(唔駛好似吞1咁)
不過武點成功之處唔係起回合制出現,依樣的確頗煩惱
而且武將同埋角色都係共用果d武點,即係話武點根本唔夠用
如果大家鐘意玩武點依個系統,建議玩武林仲好,吞2絕對要付出幾倍時間搵武點。

寵物強化,裝備強化

簡單黎講,強化到一半,身邊會有火,之後都預左會出防爆道具
唔同地方係連寵物都要強化先至勁,點數比武林食得仲勁

抽獎抽到暈

依家汁禮物盒果d活動,起公測九成九唔會再有(人地唔駛賺$)?
變成一個禮物包既商品出售,又係抽獎時候了。
果d咩飛龍裝都係其次,少年武將一定係搶手貸之一
仲有特別騎寵分分鐘又有得比你抽

消耗點數既情況絕對比起市面上任何一款休閒game仲多!!唔係誇大口
隨便問問玩網龍game既人,十之八九都話隔幾日要買張450點MY卡

至於內掛外掛,網龍game係咁架喇,都唔係太出奇

回復 支持 反對

隻game好lag又多人,
回復 支持 反對

我o既感覺
或者可以話係建議
*!on左之後係loading畫面等左好q耐囉
乜野事呀!
回復 支持 反對

我玩得幾順WO   我HKBN
隻GAME都幾多港人@_@
回復 支持 反對

如果唔lag冇人你地就應該喊喇
封測都冇人一早就汁左喇
人多就好自然斷線
我問你勒 有咩game封測係十全十美
如果有就直接公唔洗測喇
女面d 野好唔好都係睇個人
如果你覺得單單因為lag機以覺得佢係唔好既
你就真係好有問題家還是你第一次玩封測
我唔係話串你地不過我認為有d野要經過下腦
諗下正唔正常先
回復 支持 反對

wv
原帖由 小村o君 於 3-10-2008 20:35 發表
如果唔lag冇人你地就應該喊喇
封測都冇人一早就汁左喇
人多就好自然斷線
我問你勒 有咩game封測係十全十美
如果有就直接公唔洗測喇
女面d 野好唔好都係睇個人
如果你覺得單單因為lag機以覺得佢係唔好既
你就真 ...

但係咁wo(農夫割禾都要彎腰先)
我都一入game 就lag 玩都玩唔到點知個game 係好(game 都入唔到玩鬼咩)
回復 支持 反對

回復 38# 的帖子

你部機都幾一般wo...........
你不如買部新機la
or 工測應會有多好多ser 好似吞1咁掛 咁會ok好多
回復 支持 反對

最大問題係內掛 每個人都懶 set定自動打怪 到時就冇活人
既然同吞1系統大至相同 咁外掛走唔甩 到時機械人大戰
吞1都有外掛 更何況吞2
回復 支持 反對