打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 獨家新車由你決定 -- 投票專區

關閉 [複製鏈接]
竟然真係有電車? GM竟然睇到我既建議 o.o
其實香港電車陪我地成長, 到而家都仲有係街上面行

不過~技術上有d問題~~ 出名慢既叮叮行3xx都幾難控制 XD
回復

日/夜天色系統?正呀,有冇得開車頭燈架?
回復

雪糕車雪糕車
回復

雙層bra士~~
回復

糕哥哥 ,我想問hiace(貨van)係新果款(200系)舊果款(100系)?

如果係200系有咩裝先A_A(有冇我講果套裝)
↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3689809&extra=page%3D1&page=10
回復

年尾.....希望我到時仲未放棄光線
投貨VAN先  型~
回復

我地官方一直有努力,只係有時真係時不與我,如果我地係放棄既就唔會去爭取做自己車款,亦唔會去爭取銷售既活動!

仲有,就算有更多對手出現,《光線飛車》都唔會倒弊,因為PLAN好左,今年年尾就會有日/夜天色系統,我地官方都等緊呢日既到來。
凌峻 發表於 23-7-2009 15:50

如果官方一直有努力咁請問點解「六月Jatcar狂歡」活動有消費冇名,有消費冇車既事會不了了之呢?
當得獎名單出左個陣已經好多人問「點解我會冇名」,當時官方只係答一句:「上客服回報,會幫你Check」,咁到底最後我地有冇得番應有既獎品呢?

如果官方一直有努力咁請問點解之前咁多活動會甩晒底呢?雙經、塗鴉設計去晒邊?
每次更新出事之後官方實話開番雙經,但係到底有幾多次係有開到架呢?早排既塗鴉設計比賽到底去左邊呢?叫完人回復交作品之後到底官方做左D咩呢?

如果官方一直有努力咁請問點解次次報Bug報完都冇人DeBug呢?
商店外觀失蹤、物流商店缺字、物流商店黃格消失...數之不盡既Bug我諗咁多玩家應該每日最少報過一次呱,但係點解全部都冇改變過全部冇DeBug架呢?

官方既一直有努力應該唔係指間唔中出黎講兩句安穩民心,得閒回報韓方同久遊港服發展呱?
點解我地玩家有咁多好簡單既要求官方都冇滿足過呢?
肯DeBug,間唔中搞搞賽車或者雙經活動、甚至補救番以往既缺失我地已經好滿意,
但係點解官方冇任何行動,反而只係間唔中出黎講兩句「港服未來有更好發展」,
「遲D會推出乜乜乜」呢?唔通官方唔知往事係會影響他人對你的印象?
以官方過往做事作風推斷,我認為呢次活動好大機會又失敗...
回復

支持
貨VAN - Hiace
回復

雙層巴士!雙層巴士!
回復

雙層巴士......
邊隻先.....
最好係Dragon
回復