打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲下載] 三國無雙戰略版[曹操傳mod](2月6日更新版,舊版唔用得)

一用Microsoft AppLocale 就彈左個野出泥

回復 支持 反對

thx,,一定要玩..download緊..係咪就咁安裝哂就得?
XP會唔會亂碼的?之後download返曹操傳全亂..冇哂心機..
回復 支持 反對

又係亂碼...好多數值亂左...好緊要的
我用micrsoft locate果個野開..一choose 簡體下一頁..完成之後就不回報...幫幫手
回復 支持 反對

又係亂碼...好多數值亂左...好緊要的
我用micrsoft locate果個野開..一choose 簡體下一頁..完成之後就不回報...幫幫手
小朋 發表於 1-11-2009 12:26 PM

部份文字亂碼,但是都睇到中文的,否則就轉系統文字做簡體
回復 支持 反對

部份文字亂碼,但是都睇到中文的,否則就轉系統文字做簡體
周伯 發表於 3-11-2009 18:58

我就係用左locate..都搞到咁..[localimg=180,93]1[/localimg]
版大,,依d唔會係少少的..因為我轉完簡體..之後d 能力值睇唔到..根本就冇得玩
好想玩依隻game...可以的話msn add我
回復 支持 反對

我就係用左locate..都搞到咁..
版大,,依d唔會係少少的..因為我轉完簡體..之後d 能力值睇唔到..根本就冇得玩
好想玩依隻game...可以的話msn add我 ...
小朋 發表於 4-11-2009 09:24

能力值其實係遊戲上面個8格格仔由左邊數上第5格有得睇
禁幾次,睇幾次,就記得d能力值係點排架啦

但係我有第二個問題想解決
點解有時load番d save之後會變左黑色畫面既?
回復 支持 反對

能力值其實係遊戲上面個8格格仔由左邊數上第5格有得睇
禁幾次,睇幾次,就記得d能力值係點排架啦

但係我有第二個問題想解決
點解有時load番d save之後會變左黑色畫面既? ...
andya981001 發表於 29-11-2009 06:10 PM

技術上問題,入多幾次就冇問題
回復 支持 反對

download左
回復 支持 反對

goodgoodgoodgood
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對